Question De ce li nu a produs bronz?

fcx13

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Încerc metoda shakenbake. În încercările mele anterioare, nu am avut dificultăți în producerea bronzului cu litiu și acesta s-a format într-un timp scurt, de data aceasta am pus doar 100 ml de eter mai mult de 1 oră, dar bronzul nu s-a format de ce? Nu am comprimat litiul, ar putea fi din această cauză?

Last edited:

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,104
Deals
1
Va trebui să ne spuneți exact ce ați făcut. Pentru început l-ați diluat, deci probabil trebuie încălzit pentru a declanșa reacția

googie

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
32
Vă rugăm să detaliați ce măsuri ați luat. Vă putem ajuta mai bine în acest fel. Litiul pare a fi negru, ca și cum ar fi stat prea mult timp în atmosferă înainte de a fi utilizat. Depozitați litiul din AA în vreun solvent înainte de utilizare. Uleiul de parafină este bun pentru asta.

Ce vrei să spui prin comprimarea Li?

fcx13

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Am adăugat 90g sulfat de amoniu 60g hidroxid de sodiu 400ml eter în sticlă, așa cum fac întotdeauna și 400ml eter Am pus litiul într-un recipient etanș, dimpotrivă. chiar dacă nu-l țineam în solvent, nu era o problemă, producea bronz. ca urmare a procesului, lichidul care iese din sticlă este în mod normal alunecos, de data aceasta nu s-a întâmplat.

googie

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
32
S-ar putea să fie nevoie să încălziți sticla pentru a începe reacția. Aveți nevoie de presiune pentru a menține gazul de amoniac ridicat. Încercați să înlocuiți sulfatul de amoniac cu nitratul. Un uscător de păr mic va face treaba. Înregistrați o înregistrare video a procesului și distribuiți-o aici.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,104
Deals
1
Nu știam că se poate folosi sulfat în loc de nitrat, așa că am căutat. Este nevoie de mai multă energie pentru a declanșa reacția de sulfat.

googie

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
32
Eu aș merge până la 180 g cu sulfat. Aveți dreptate, este nevoie de mai mult.

fcx13

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Mi-e teamă să folosesc nitratul de amoniu din cauza riscului de explozie. amoniacul este produs cu succes cu sulfat de amoniu, cred, după 120 de minute, gazul care iese arde mâinile și ochii. După ce se formează bronzul, adaug 60g de sulfat împreună cu efedrina, cum ar trebui să filtrez? Vă mulțumesc băieți