Am fost oarecum dezamăgit să văd aici un link din celălalt fir de discuție referitor la locațiile laboratoarelor, ca și cum unul ar fi avut răspunsul final la toate, doar pentru a găsi acest lucru. Vă rog să nu luați acest lucru ca pe un atac personal, dar sper ca combinația mea de ton, sarcasm și perspectivă să convingă pe oricine este interesat. Ca răspuns la mesaje: Mă simt bine în dormitorul meu. Asta nu-l face un loc ideal pentru a instala un laborator. Probabil că este o idee proastă să ai un "laborator de droguri" instalat sau în funcțiune pe o proprietate închiriată, deoarece nu ești proprietarul și nu ești singura persoană care are o cheie, într-o unitate comercială? Ei bine, cred că este în regulă... atât timp cât este după orele de program și v-ați asigurat că vă simțiți confortabil. Da, de fapt, simte-te cu adevărat confortabil în timp ce-ți riști viața și libertatea. Poartă-ți pijamalele, simte-te ca acasă. Înțeleg că prin confortabil înțelegi, practic, doar încrederea de a opera în orice capacitate pe care o poți justifica ca fiind "sigură". Cu toate acestea, nu m-aș bucura deloc, deoarece acest lucru nu poate duce decât la complacere.
.
Ce se spune despre complaceri? (Am uitat, dar...) Nu vă amăgiți niciodată cu un fals sentiment de siguranță, dar nici nu vă încărunțiți părul făcându-vă griji din cauza asta: "Nu sunt drogat cu cocaină și alerg prin clădire mirosind a eter cu un kilogram de metilamină, vorbind cu toți cei care oricum nu sunt acolo, deci "totul e bine".'" Încercați să jucați rolul celui care spuneți că sunteți și a ceea ce ar trebui să faceți și încercați să nu păreți a fi un producător ilegal de droguri paranoic, nesigur și instabil, care încearcă, în mod suspect, să-și ascundă acțiunile. Tratați fiecare bucătar ca și cum judecătorul, juriul și călăul ar fi pe cale să vă facă un control de bunăstare imediat ce vă scoateți produsul brut, cu un spirit militarist de inițiativă. Începeți să descompuneți și să curățați înainte sau în timpul recristalizării, dacă este posibil, de exemplu.
Contrar credinței populare, închisorile și penitenciarele nu sunt pline de violatori și sau informatori homosexuali. Cu siguranță, sunt mult mai mulți decât pot fi confirmați. Am avut plăcerea de a vizita câteva dintre aceste minunate instituții. Nu știu unde sau cum le place celorlalți să își ispășească pedeapsa, fiecare cu ale lui, eu aș prefera să nu fiu inclus în ecuație. Poate că Hollywood-ul este de vină pentru acest stereotip. Atât sodomia, cât și comunicarea/compromiterea cu autoritatea, la orice nivel, sunt de obicei universal și deschis evitate. Chiar și gardienilor de închisoare "OK" nu le plac turnătorii, după cum li se spune și gardienilor înșiși. Eu prefer să citesc și să fac exerciții fizice, dar și șahul este în regulă. Pierderea libertății ca urmare a faptului că ești prins făcând ceva ce nu ar trebui să faci vine cu teritoriul, deși nu trebuie să fie așa și ne străduim din răsputeri. La un moment dat, ar trebui să ne așteptăm la ea și să o planificăm, deși trebuie evitată, uneori cu costuri ridicate.
Sfatul meu: tăbăciți fundul celui mai mare în prima zi sau deveniți cățeaua cuiva..... erm, adică... Respectați-i pe toți, dar încercați să nu vă faceți prieteni. Nu te alătura niciunei găști. Rămâi cu "oamenii tăi". Nu paria și nu te droga. Păstrează-ți lucrurile pentru tine. Dacă ești un tip de treabă, îți vezi de treaba ta și știi când să renunți, nu ar trebui să ai de ce să-ți faci griji. Cel mai probabil, nimeni nu te va forța să faci ceva, polițist sau deținut, dacă nu ești invitat. Dacă credeți că veți încălca legea și că nimic nu va merge vreodată îngrozitor de rău, sunteți iluzoriu. Propriul tău sânge poate fi convins să te vândă pe râu, "pentru binele tău"... "Pentru a te împiedica să-ți faci rău ție sau altora." Într-adevăr, buzele libere scufundă corăbii.
În concluzie, așa cum îmi spuneau bătrânii, "dacă nu poți ispăși pedeapsa, atunci nu comite infracțiunea." Dacă vrei să faci un pas înainte, pregătește-te pentru consecințe și pentru a le face față, SINGUR. Îți promit că oamenii te vor asculta și vor spune "ce nasol", dar la sfârșitul zilei, nimănui nu-i va păsa cât de ghinionist a fost norocul tău și cum au decurs lucrurile. Albinele inteligente nu cumpără jante și autocolante pentru noul lor Escalade cu primul lor teanc de bani. Îi păstrează pentru o zi ploioasă, când au nevoie de un avocat și de cauțiune și toată lumea le-a întors spatele, fără surpriză. Îmi cer scuze pentru orice ofensă percepută. Nu intenționez nimic, doar să ajut. De asemenea, îmi pare rău pentru digresiunea extraordinară pe subiectul închisorii, cu toate acestea, nu am văzut prea multe sfaturi de la nimeni de pe acest forum cu o înțelegere reală sau experiență despre ce să faci atunci când viața devine SNAFU'd. Nu vom ajunge cu toții la linia de sosire întregi, sau chiar deloc. Statistic, mulți dintre noi se vor lovi de un zid la un moment dat pe acest drum. Sper să văd echipa BB zburând deasupra radarului. Vă doresc mult noroc și succes și multe bucătărese fructuoase! Îmi pare rău, de asemenea, pentru acest tom de un post.
--- Cu dragoste și respect. o7