Question Ce să fac acum cu mdma freebase amestecat în acetonă (după eșecul total cu gaz HCL)?

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Am amestecat aproximativ 800 ml mdma freebase în 8 L acetonă rece. Trebuia apoi să acidific cu gaz HCL uscat, dar a fost un eșec total, nici o bulă de HCL nu a ajuns în balonul cu freebase mdma în acetonă...
Pot păstra freebase-ul în acetonă în congelator sau se deteriorează?

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Configurația mea a fost formată din 3 găleți de plastic conectate prin tuburi de plastic. Găleata de plastic numărul 2 era o găleată goală, o capcană, în cazul în care baza liberă din găleata numărul 3 era aspirată.

În prima găleată am pus 800 g de clorură de calciu. Am pus capacul pe găleată și prin una dintre găurile pregătite anterior am turnat acid muriatic. Nu a existat nicio reacție! Nici o bulă de gaz în freebase-ul meu mdma în acetonă.

Last edited:

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Segmentul interesant începe în mod convenabil la 4:20
Nu este nevoie să deveniți fantezist, utilizarea gazului hcl neuscat va produce produsul încă, concentrați-vă pe scăderea acestuia decât poate gândiți-vă la adăugarea de tuburi de uscare la soluția dvs. de lucru.

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Dar asta este cu acid sulfuric? Am încercat să usuc HCL cu clorură de calciu și nu a funcționat. Așa că am adăugat acidul muriatic direct în mdma freebase în acetonă până la PH 6-7 și am pus în congelator.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Nu puteți usca acidul HCL cu clorură de calciu.

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
CaCl și HCl(aq) nu reacționează pentru a crea HCl(g). De asemenea, pentru a usca gazul, ar trebui să îl treceți prin agentul de uscare, nu să îl introduceți în reacție. Puteți utiliza H2SO4 și NaCl uscat (sau CaCl dacă doriți cu adevărat să îl utilizați) pentru a produce HCl(g). MDMA ar trebui să poată sta în acetonă fără probleme atâta timp cât nu există alte substanțe chimice în soluție. Adăugarea HCl(aq) la soluție va determina formarea sării; cu toate acestea, ați adăugat și o cantitate mare de apă, în care MDMA va fi solubilă. Este posibil ca o parte din produs să precipite în congelator, dar cea mai mare parte va rămâne dizolvată. Ca s-o spun frumos, ai cam dat-o în bară lol. Presupun că nu aveți un rotovap sau chiar o pompă de vid, așa că cel mai bun sfat pe care vi-l dau este să luați o pătură electrică, un vas mare și un ventilator. Turnați toată soluția în vas (o puteți face în porții, dacă nu se potrivește), puneți-l deasupra păturii electrice și suflați ventilatorul pe el. Puneți-l afară sau undeva unde vaporii se pot evacua și veți aștepta să se evapore. Ventilatorul și căldura blândă o vor accelera. Dacă îl încălziți prea mult, se va descompune. Aveți răbdare. După ce tot solventul a dispărut, veți rămâne cu un reziduu de MDMA HCl.
Mult noroc

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Da, am echipament de distilare și o mică pompă de vid pe care am cumpărat-o de pe ebay pentru 12 euro 15l/min. Nu am nevoie de pătură electrică! Și am colectat deja mdma care a precipitat.

Acum am mdma amestecată cu apă în acetonă. Voi distila acetona și după aceea cred că cea mai bună metodă este să fac o extracție acido-bazică?
Mai întâi voi amesteca soluția murdară cu apă, solvent nepolar precum metanol și hcl. Sarea mdma se va dizolva în apă, dar nu și în solventul nepolar. Elimin stratul de metanol.
După aceea, adaug apă cuNaOH și clorură de metilen, baza liberă mdma se va duce la fund împreună cu clorura de metilen și îndepărtez stratul de apă.
Studiez extracția acido-bazică, este corect?

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
Ați putea încerca atunci o distilare în vid pentru a elimina acetona în schimb. Pompa dvs. este destul de slabă, dar va ajuta puțin.
O extracție acid-bază este o opțiune viabilă. Metanolul este miscibil cu apa, deci nu va forma un strat separat. Dacă aveți DCM, acesta va funcționa, dar nu și metanolul. Va trebui să eliminați toată acetona, să adăugați DCM în apă și să îl separați după aceea pentru a elimina orice impuritate. Adăugați NaOH și mai mult DCM. Acum MDMA se va muta în stratul de DCM. Evaporați DCM-ul. Redizolvați în IPA/toluen sau alt solvent prin care puteți trece HCl(g). Apoi filtrați produsul.

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Am evaporat acetona din amestecul acetonă-FB. Nu este mai dificil decât evaporarea eterului pet după extracția bazei. Iar punctul de boliling este mai mic.

Chemical Ali

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Dacă nu sunteți sigur de modul corect de gazare, puteți utiliza acidul și o cantitate mică de dH20 pentru a ajunge la pH 6-7 și lăsați apa să se evapore lent pentru a obține MDMA HCl. Un solvent nepolar (Toulene, Xylene, DCM etc.) ar menține baza liberă bine dizolvată și la aceasta adăugați HCl (după curățarea/ spălarea corespunzătoare a bazei libere) cu apă bazică/apă, saramură sau cum decideți să o perfecționați la nevoie.

Sau pur și simplu îl gazați. Sincer, nu am folosit niciodată gaz pe acetonă cu freebase în ea, dar cu xilen și eter s-au făcut multe gazări. Ambele modalități sunt acceptabile, cu excepția cazului în care vă grăbiți sau ceva.

Cu stimă,
Ali