@chemistry.mob de fapt, cred că în toată UE semințele de buruieni sunt legale pentru o operațiune de creștere pe scară largă, probabil că ați avea nevoie de un cort XL și pentru a obține un randament ridicat, cel mai bine ar fi să o faceți în hidroponie, cum ar fi un RDWC, depinde de nivelul de calificare, am văzut unii tipi obținând 9oz de la 1 plantă rdwc destul de ușor, evident, experiența contează. În momentul de față, costurile cu energia electrică în Europa sunt foarte mari, așa că nu merită dacă plănuiești să plătești în mod legal, evident, sunt unii care fură energie electrică, dar casele de cultivare sunt întotdeauna prinse și da, în ceea ce privește elicopterul, care vede că este o ieșire de căldură, se folosesc camere de termoviziune pentru a găsi casele, care nu este o mare problemă cu luminile LED din zilele noastre, deoarece ieșirea de căldură este foarte minimă și dacă aveți un sistem bun de ventilație și filtre, nu este o mare problemă pentru miros, singurul dezavantaj este că durează 3-4 luni de la semințe la tăierea ierbii, cultivarea ierbii merită doar dacă ai o instalație permanentă în care recoltezi la fiecare două săptămâni și ai o plantă mamă bună și veche etc.
Amfetamina da, nu valorează mult, dar nu-ți va lua 3 luni să faci un kilogram, totul depinde de clienții pe care îi ai și de cerere.
Chimie pe termen lung cred că învățați acest lucru și stăpâni amfetamina și apoi treceți la mdma cu mdma există diferite moduri în care puteți vinde, puteți fabrica pastile xtc din mdma faci și de a face un profit mai mare. Și în ceea ce privește p2p, puteți obține precursorii din China cu ușurință de la companii legitime, la început costul echipamentului ar putea fi costisitor, dar merită după prima încercare.