Question Care sunt unele site-uri care vând spori de ciuperci și care livrează în Canada?

syndricskeptical

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
cunoașteți vreunul dintre voi vreun site care livrează în Canada și pe care l-aș putea folosi pentru a cumpăra spori de ciuperci, de preferință ceva asemănător cu sporeworks?
Mulțumesc.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Care este statutul juridic în Canada? În SUA, acestea nu sunt controlate deloc. Am cultivat multe specii și tulpini de ciuperci și am cumpărat o singură dată 1 în timpul sporilor. A fost Atantis #7, care cred că probabil a fost reabsorbit în Mexicana, deoarece sunt la fel. Le-am primit gratis la concursuri cu cadouri și am schimbat multe dintre ele. Trebuie doar să participi pe forumurile de ciuperci și după puțin timp oamenii ți le vor da sau le vor schimba. Prețuri din acele locuri ne Ludacris. În urmă cu 15 ani am vândut printuri lui Workman pentru 5 $/PC și el le transforma în 5-10 seringi care erau 18 $/PC la acea vreme
NSocyERz30

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
165
Sunt ciudate! Sunt cuburi? Hmm...

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Acestea sunt Calocybe indica.behindvthstbis hota mea de flux bacticinerator și tot ceea ce puteți vedea acolo. La un moment dat aveam 1000 de dolari de lucruri

syndricskeptical

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
sunt legale aici pentru spori și există câteva dispensare de ciuperci în apropierea orașului în care locuiesc, dar nu vând spori

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Este posibil să creșteți ciuperci din ciuperci uscate. Tot ce aveți nevoie sunt niște tampoane sterile și apă sterilă. Înmuiați tamponul în apă și îl frecați de lamelare (branhii) și veți culege o mulțime de spori. Este nevoie doar de 2 exemplare de un tip de împerechere compatibil. Tipul de împerechere este analog cu sexul, dar ciupercile au până la 50 de tipuri de împerechere. Bărbați femei elicoptere de atac travestiți buldozere și încă 45. Aceasta este singura modalitate de a obține spori de la unele tulpini, cum ar fi linia penis invidie. Branhiile sunt atât de strânse încât sporii nu pot scăpa și nu produc o amprentă de spori.
O altă metodă cu care am avut succes este să tai o bucată de material lamelar și să o pun pe o placă Petri cu agar suplimentat. Am construit această hotă cu flux laminar pentru 200 de dolari și am trecut de la dificultatea de a cultiva ceva la capacitatea de a clona orice ciupercă pe care o găseam și de a o aduce în cultură. Dacă doriți să cultivați ciuperci în mod serios, aveți nevoie de aceasta. Am căutat mult timp să o construiesc pentru 200 de dolari, dar ați putea-o construi mâine pentru 400 de dolari
MxEWlSQJva

Last edited:

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
LFuqj4iVcT

HKsLYu7XTP

Iată câteva ciuperci Psilocybe cubensis. Malabars și albino A+. Aceste poze sunt vechi de peste 10 ani. Personal, nu sunt un mare fan al ciupercilor psihedelice, dar fiecare își vede de ale sale

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Acestea sunt Calocybe indica.behindvthstbis hota mea de flux bacticinerator și tot ceea ce puteți vedea acolo. La un moment dat aveam 1000 de dolari de lucruri

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Ciupercile arată atât de bine, dar nu înțeleg pentru ce ai construit acel birou? Și ce crezi despre vasul Petri cu apă și miere, eu încă nu am cumpărat agar.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Este ceea ce oamenii numesc o hotă cu flux laminar. Este opusul unei hote de fum. În loc să sugă gaze otrăvitoare și mirosuri chimice putrede, suflă aer în tine. Practic, este o suflantă a unui cuptor de casă care suflă aerul printr-un filtru HEPA cu o grosime autentică de 12". Tipul utilizat în centralele nucleare pentru a împiedica oamenii să respire praf radioactiv. Acesta filtrează 99,7% din particulele cu dimensiunea de 0,3 microni, dar funcționează mai bine în cazul particulelor mai mici sau mai mari, adică practic orice entitate biologică în afară de un virus. Deci, suflă acest jet de aer ultra curat și aerul elimină sporii de mucegai sporii bacterieni ECT. Away. Atât timp cât puteți respecta un protocol aseptic, culturile contaminate sunt un lucru al trecutului.

syndricskeptical

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
btw Caut strict seringi pentru spori, nu metode alternative de cultivare a ciupercilor, așa că vă rog să răspundeți numai dacă știți unele site-uri sau dacă mi le puteți furniza. mulțumesc.