Looking for a vendor Experiențe ale furnizorilor!

MrSung

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
18
Bună ziua, băieți. În prezent încerc să cumpăr niște precursori de la ALIBABA. Experiența este sălbatică și înfricoșătoare. Am primit atât de multe mesaje de la reprezentanții de vânzări care mi-au trimis RFQ-uri cu diferite oferte de preț.

Ceea ce este cel mai alarmant este faptul că unii dintre reprezentanții de vânzări sunt atât de incompetenți, încât nu știu ce substanțe chimice am solicitat prin verificarea CAS#, dar se grăbesc să-mi scrie cu o ofertă de preț, iar după ce i-am concediat cu întrebări logice, atunci am început să văd unele semnale de alarmă.

Unii furnizori păreau de încredere, dar, după cum se spune, câteva ouă stricate strică totul. Am comandat deja, dar furnizorul meu de încredere nu are precursorul meu principal.

A avut cineva vreodată o experiență neplăcută în urma achiziționării de pe Alibaba?

Vă rugăm să vă împărtășiți experiența sau contactul de încredere.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Nu pot împărtăși un contact, dar am avut deja experiențe proaste.

Cel mai bun indicator pentru un furnizor bun este dacă acesta este deschis unei bune comunicări, inclusiv prin e-mail, și poate arăta în timp că este interesat de o relație de afaceri pe termen lung și nu doar de o vânzare rapidă.

Ce precursor principal vă lipsește?

MrSung

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
18
@KokosDream!

''Cel mai bun indicator pentru un furnizor bun este dacă furnizorul este deschis pentru o bună comunicare, inclusiv prin e-mail și poate arăta în timp că este interesat de o relație de afaceri pe termen lung și nu doar de o vânzare rapidă.''

Este ca și cum am împărtăși aceleași gânduri sau gânduri similare în ceea ce privește relația vânzător-cumpărător....! Îți voi trimite un DM despre principalul meu precursor