Question Încercarea de a produce C-Liquid

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Caut un ghid pas cu pas cu privire la modul de a face în siguranță un C-Liquid cât mai aproape de THC high normal. Nu vreau să vaporizez unele dintre noidele diabolice. Am încercat să găsesc peste tot informații pe această temă, dar se pare că nu găsesc cifre exacte. Deoarece am de-a face cu doze atât de mici, trebuie să mă asigur că raportul exact de mg/ml este sigur. Dacă cineva are informații despre care este cel mai bun noid de utilizat și exact ce doză să utilizați, ar fi apreciat. Am reușit să găsesc informații doar despre încălzirea unui noid sub formă de pulbere într-o soluție vg/pg până la omogenizare.
Orice informație este utilă. Vă mulțumim.

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
237
Sunteți interesat exact de 5F-CUMYL-PINACA? Problema creării ghidurilor și a selectării dozelor sigure este că astăzi nu există nici măcar un răspuns definitiv cu privire la cantitatea de substanțe de acest tip care au un efect mai puternic asupra receptorilor canabinoizi. Pentru substanța vocalizată, de exemplu, diferite studii au arătat o selectivitate diferită. Substanța poate fi fie de 2 ori selectivă, fie de aproape 30 de ori. Adăugați la aceasta diferitele tipuri de receptori și cele mai mici doze eficiente. Poate de aceea răspunsul la întrebarea dvs. nu este atât de simplu. Cu toate acestea, puteți vizualiza secțiunea dedicată sintezei canabinoizilor. Poate există un răspuns sau direcția corectă: http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/b/cannabinoids.5/

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Sunt interesat să folosesc JWH-210 și mă gândeam să fac un raport de 45mg/1ml. Mă întrebam dacă acest lucru ar fi sigur. Majoritatea cercetărilor pe care le-am făcut indică o doză de JWH-210 de 1,5mg-3mg și un ml de suc de vape durează între 100-200 puffs. Deci, dacă vreau ca fiecare 5 fumuri să fie o doză eficientă la o medie de 150 de fumuri, aș obține 30 de doze. Dacă aș dori ca fiecare doză să fie de 3 mg, ar fi 90mg/ml. Cu toate acestea, nu sunt sigur dacă acest lucru este sigur. Dacă știți ceva despre acest lucru, ar fi de ajutor. Dacă nu, voi începe cu un mg/ml foarte mic, de exemplu 20mg/ml și voi crește. De asemenea, dacă știți vreo modalitate exactă de a omogeniza amestecul, ar fi de ajutor. Am văzut că încălzirea amestecului și amestecarea completă este cea mai bună cale, dar nu sunt sigur de asta. Am citit pe forumurile de canibinoide încărcături niciuna dintre informațiile de acolo nu se aplică cu adevărat.
Mulțumesc pentru răspuns

Last edited:

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,889
Deals
1
Cred că aceasta este cea mai bună cale. În opinia mea, aveți direcția corectă în cercetarea dvs. Împărtășiți-ne rezultatele, vă rog.

Last edited by a moderator:

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Se va face. Nu văd nicăieri alte postări despre prepararea C-Liquid, așa că voi face un ghid aprofundat al încercărilor și erorilor mele. Am de gând să încep cu o doză mică de lichid și să urc până la puterea dorită.