Question Cel mai ieftin mod de a produce metamfetamină a avut succes o singură dată

Grubby

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Întrebați experții în chimie! Pentru că am reușit o singură dată cu această metodă! Este cel mai ieftin mod de a produce clorhidrat de amfetamină? Există conexiuni inelare importante care sunt omise și care împiedică producerea cristalelor de amfetamină?
1. Se amestecă 40 de grame de fenilacetonă, 20 de grame de clorhidrat de metilamină și 200 ml de metanol, se adaugă o cantitate mică de hidroxid de sodiu pentru a neutraliza la o alcalinitate slabă și se reacționează la 80 de grade timp de 2 ore pentru a genera un intermediar imină.
2. Se adaugă 10 grame de borohidridă de sodiu la intermediarul imină și se reacționează la temperatura camerei timp de 6 ore pentru a genera amfetamină.
3. Se adaugă 100 ml de apă la soluția de reacție, se separă stratul organic și se repetă spălarea de trei ori. După utilizarea a 100 ml de apă de fiecare dată, se adaugă o cantitate adecvată de acid clorhidric pentru a neutraliza la pH 5.
4. Evaporați toată apa și opriți încălzirea când temperatura este mai mare de 100 de grade. Ceea ce obțineți este încă un lichid... și nu există cristale până când nu este uscat! Chiar nu știu ce a mers prost

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,110
Deals
1
Cantitatea corectă de NaOH, pentru a neutraliza 20 de grame de clorură de metilamoniu, am calculat 0,5 g, ceea ce este mai mult decât o urmă. Ați înțeles?

Grubby

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Da, am folosit în mod intenționat o cantitate excesivă de NaOH pentru a mă asigura că valoarea pH-ului este între 8 și 9.
În acest experiment, amestecul de reacție a constat din 20 ml de clorură de metilamoniu, 200 ml de metanol și 40 ml de fenilacetonă. Reacția a fost efectuată cu agitare magnetică la o temperatură de 80°C timp de 2 ore.

View previous replies…

Grubby

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
După formarea intermediarului imină, amestecul meu de reacție (RM) a rămas în stare anhidră. După răcire la temperatura camerei, s-au adăugat lent 10 mg de borohidridă de sodiu. Reacția a fost lăsată să continue timp de 6 ore. Până în acest moment, nu sunt sigur unde ar fi putut apărea problema.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,110
Deals
1
Nu sunt chimist, așa că corectați-mă dacă greșesc, dar mi s-a spus că trebuie să se balanseze ph-ul de la 2 puncte mai mic decât pKa la 2 puncte mai mare decât pKb, adică 12'1 și 4.6. Pentru fiecare punct mai puțin, se lasă 3% din produs în forma greșită, deci s-a pierdut 9% când s-a oprit între 8 și 9 și 1.2% la celălalt capăt. Clorura de metilamoniu este un solid, dar folosești ml pentru a exprima cât de mult. Lipsește o parte din ecuație, care este densitatea molară a acestui lichid? Este apă sau...?

Grubby

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Uh... Nu am măsurat cu exactitate cantitatea de material, dar vă rog să mă ajutați să verific dacă există erori mai grave în procesul meu experimental care ar duce la eșec? De exemplu, în timpul etapei de extracție, am adăugat direct apă pentru separare, fără a utiliza solvenți suplimentari. Nu sunt sigur. Am crezut doar că stratificarea rm era deja evidentă, așa că am făcut acest lucru.