A Anubis Don't buy from me Resident Language 🇬🇧 Joined Jan 24, 2022 Messages 8 Reaction score 5 Points 3 Jun 19, 2023 #1 Bună ziua Am 100 ml de epinefrină farmaceutică pură, vreau să le folosesc ca starter. În opinia dumneavoastră, care este cea mai bună utilizare a acestora?
Bună ziua Am 100 ml de epinefrină farmaceutică pură, vreau să le folosesc ca starter. În opinia dumneavoastră, care este cea mai bună utilizare a acestora?
D Djdrama Don't buy from me Resident Joined Mar 28, 2023 Messages 25 Reaction score 6 Points 3 19 Jun #2 Reducerea cu mesteacăn a efedrinei la clorhidrat de metamfetamină. Aveți nevoie de benzi de litiu și amoniac lichid pentru reacție. Dr.Mirakulix Don't buy from me Resident Joined May 14, 2023 Messages 25 Reaction score 19 Points 18 By Dr.Mirakulix 19 Jun #3 Epinefrina = adrenalina =/= efedrina, din păcate Nu are prea multă valoare recreativă, o puteți utiliza în caz de șoc alergic sau de insuficiență cardiacă. Oxidarea la adrenochrom ar putea fi posibilă, deși mă îndoiesc că aceasta are mai multă valoare decât epinefrina însăși. Upvote 0 Downvote
Reducerea cu mesteacăn a efedrinei la clorhidrat de metamfetamină. Aveți nevoie de benzi de litiu și amoniac lichid pentru reacție.
Dr.Mirakulix Don't buy from me Resident Joined May 14, 2023 Messages 25 Reaction score 19 Points 18 By Dr.Mirakulix 19 Jun #3 Epinefrina = adrenalina =/= efedrina, din păcate Nu are prea multă valoare recreativă, o puteți utiliza în caz de șoc alergic sau de insuficiență cardiacă. Oxidarea la adrenochrom ar putea fi posibilă, deși mă îndoiesc că aceasta are mai multă valoare decât epinefrina însăși.
Epinefrina = adrenalina =/= efedrina, din păcate Nu are prea multă valoare recreativă, o puteți utiliza în caz de șoc alergic sau de insuficiență cardiacă. Oxidarea la adrenochrom ar putea fi posibilă, deși mă îndoiesc că aceasta are mai multă valoare decât epinefrina însăși.
D Djdrama Don't buy from me Resident Joined Mar 28, 2023 Messages 25 Reaction score 6 Points 3 19 Jun #4 Ok Upvote 0 Downvote
A Anubis Don't buy from me Resident Language 🇬🇧 Joined Jan 24, 2022 Messages 8 Reaction score 5 Points 3 20 Jun #5 Așadar, nu este valoros să îl folosiți ca starter pentru orice altă substanță chimică? Upvote 0 Downvote