- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 35
Am urmat videoclipul și am citit întreaga instrucțiune, când am ajuns la punctul de introducere a soluției de nitrat de mercur, 5ml (din 2g Hg + 15ml acid nitric 68%), apoi 1 litru de apă rece, am obținut apoi rezultatul ca în videoclip, apă gri tulbure și unele folii de aluminiu clătite, așa cum se menționează în videoclip și instrucțiune este recomandat să adăugați mai multă apă după prima scurgere și să repetați procesul de scurgere, așa că am adăugat încă 1 litru de apă rece
Problemă neașteptată:
1. devine din nou gri tulbure și pare un amestec mai gros decât la început
2. apoi au început să apară bule mai mari
3. are mai multă căldură acum când am încercat să îl ating, așa că îl torn din nou și adaug al treilea 1 litru de apă rece
4. la 3 minute după ce am turnat toată apa gri tulbure, folia de aluminiu reacționează singură și produce fum care acoperă întregul laborator, balonul este atât de rece și are picături de apă pe suprafața balonului
ar trebui să torn soluția P2NP direct după scurgerea primei ape cenușii tulburi? deoarece reacția ulterioară seamănă cu reacțiile de adăugare a P2NP din video
Problemă neașteptată:
1. devine din nou gri tulbure și pare un amestec mai gros decât la început
2. apoi au început să apară bule mai mari
3. are mai multă căldură acum când am încercat să îl ating, așa că îl torn din nou și adaug al treilea 1 litru de apă rece
4. la 3 minute după ce am turnat toată apa gri tulbure, folia de aluminiu reacționează singură și produce fum care acoperă întregul laborator, balonul este atât de rece și are picături de apă pe suprafața balonului
ar trebui să torn soluția P2NP direct după scurgerea primei ape cenușii tulburi? deoarece reacția ulterioară seamănă cu reacțiile de adăugare a P2NP din video