Question Filtru de cafea cu apă vărsată cu metamfetamină în el. Cum să o extrag?

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Am vărsat din greșeală apă pe un filtru de cafea care conținea niște g de metadonă. Acum acel filtru de cafea a scos toată apa, iar metamfetamina este în filtrul de cafea :-D. Care ar fi o modalitate rapidă și ușoară de a o extrage din filtrul de cafea ud?

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Știu că se poate dizolva în mai multă apă și se poate evapora apa, dar cum ar rămâne atunci peste (sau în?) filtrele de cafea. Există ceva ce pot folosi pentru a o separa de filtrele de cafea?

schwabbi

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
4
ce altceva vreți să faceți?doar la suficientă apă pentru a scoate totul din coffefilter și evaporați apa. dacă ați pierdut deja apa "vărsată", veți fi pierdut meth

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Nu am pierdut nimic din apa vărsată. Am adăugat acum o grămadă de apă și am îndepărtat filtrele. Care ar trebui să fie temperatura maximă pentru evaporare?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,875
Deals
1
Este mai bine să se facă sub vid. În caz contrar, nu încălziți prea mult. Expunerea la aer în combinație cu temperatura poate strica o mică parte a produsului dvs.

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
De fapt, nu am vid. Am adăugat mult prea multă apă pentru că am crezut că poate pot evapora apa rapid. Am avut-o doar la 30 de grade celsius până acum pentru că nu știu câtă căldură ar fi ok, dar asta este de fapt extrem de lent. Cred că ceva de genul izopropanol ar fi fost mai bun.

De cât naoh aș avea nevoie pentru aproximativ 2 g? Aș obține totul cu asta?
Am doar acid sulfuric aici. care ar fi o modalitate rapidă de a face sulfat?

Este de așteptat o pierdere în acest proces? Dacă da, poate îl voi păstra doar în formă lichidă și îl voi folosi așa :-D

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,875
Deals
1
Bună. În cazul re-extragerii, există unele pierderi cu siguranță. De fapt, îl puteți bea =) Este cel mai simplu mod.