Question Reprimați cocaina praf

nippino

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Știe cineva cum să reprimați cocaina pudră și să aveți în continuare solzi de pește? Am încercat să o reprimesc și arată ternă, fără strălucire. De asemenea, NU am pus niciun agent de tăiere în produs. Mulțumesc

chefgorden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Trebuie să utilizați o presă cu rulmenți hidrolici și o cutie pătrată adecvată din tablă de oțel de 20 mm grosime, cu capac de compresie, cu logo-ul sau ștampila dvs. la alegere...
folie de plastic și hârtie de măcelar pentru a nu se lipi de metal și a merge peste tot.

Cea mai bună metodă pentru a da strălucire este să folosiți (acid boric) sau (pudră de micca) care este un tăietor bun pentru a da strălucire și un efect de solzi de pește

Cel mai bun raport pe care l-am găsit este
●Perlă pură 90% 1kg netăiat
●220g boric
●30g pulbere de mic {Pearl white}
●50g Lidocaină
●200g creatină

De asemenea, pentru un pic mai mult de o lovitură poate folosi amfetamină pentru un pic mai mult de o grabă, dar până la tine ce vrei și oamenii tăi să consume ...

Dacă doriți să dați un miros de diesel sau un miros de lac de unghii puteți pulveriza o cantitate mică în amestec cu sticla de pulverizare, dar numai 1-3 pulverizări pentru mirosul pe care consumatorii îl iubesc!

Sper că acest lucru a fost util

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,887
Deals
1
Bună, ai încercat să miroși acid boric? Ți-a plăcut?

chefgorden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
@G.Patton toată lumea în Australia îl folosește pentru a tăia acolo C aici este cel mai bine tăiat merge în jurul atm nu arde, dar atunci când spălarea înapoi se dizolvă..

ChemDude

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Bună frate.
Aveți o imagine. cum arată combinația după presare?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,887
Deals
1
Nu recomandăm efectuarea de tăieri și vânzarea/utilizarea de produse impure în conformitate cu politica de reducere a riscurilor a Forumului BB.

tonymontana2023

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Ce se întâmplă însă cu medicamentele ultrapotente? De exemplu etazenii sau canabinoizii

Nu ar fi mai bine să le tăiem de fapt cu o substanță sigură și inactivă? Majoritatea drogaților sunt prea proști pentru a folosi substanțe atât de puternice în condiții de siguranță (am fost unul, așa că știu)

(Nu sunt batjocoritor, sper că nu a ieșit așa, întrebare legitimă)

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
îmi pare rău că intervin... înțelegeți un lucru. vreți să tăiați ca să faceți mai mulți bani. de ce nu cereți un preț mai bun? vă expuneți intenționat, doar în numele portofelului vostru, la tot felul de pericole pentru cineva care a ales să vă lase să câștigați ceva... uite,, nu există legi scrise pentru asta... așteptați-vă ca într-o zi cineva să fie mai deștept și, dacă nu aveți noroc, această persoană devine nebună după elixirul vostru și vă smulge capul și vă cacă în gât

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,887
Deals
1
În cazul substanțelor ultrapotente, merită să se utilizeze substanțe de umplutură sub formă de tablete. Canabinoidele sunt un subiect diferit în general. Mă refeream la droguri precum cocaina, metamfetamina, amfetamina etc., care nu vă pot trimite la secția de terapie intensivă sau la sicriu de la o duzină de mg.

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Uite dacă mi-ai da asta și aș afla .. wtf ai nevoie de o porție de lege naturală.. acid boric și rahat ...

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Este stupid că voi toți credeți că singura modalitate de a face cocaină mixxată să strălucească este utilizarea acidului boric.

FredDurst

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
10
Nu fiți lacomi, băieți. Dați-le oamenilor echipament bun

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,104
Deals
1
Acidul boric nu aproximează foarte bine aspectul cocainei. Acest tip a luat cocaină în proporție de 90% și a transformat-o în cocaină de 54%. Toată greutatea pe care a adăugat-o (500 g) este acum cocaină pentru forțele de ordine, dacă ești prins Aveai 1 kg de cocaină și acum ai 1,5 kg. Dacă ați cere 75 $/g pentru marfa tăiată și 100 $ pentru cea de 90%, majoritatea oamenilor ar plăti banii în plus. Ai avut mai puțină greutate, nu ai cheltuit timp sau bani pentru a o manipula. Întreaga idee este o logică greșită. Dacă într-adevăr nu i-ai făcut nimic și speri doar să o aduci înapoi, îți sugerez să o pui în ceva mic, să adaugi apă picătură cu picătură până când este BARELY BARELY MOISTENED. Probabil 2 picături (1/10 de ml) per gram și puneți-o la microunde timp de 1 SECUNDĂ. Acest lucru va alinia moleculele polare de cocaină. Dacă ați pus ceva în ea, trebuie să o tamponați (cu acid) deoarece ați modificat pH-ul. Voi detalia raționamentul meu dacă mă întrebați.