C CryoThio Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Apr 7, 2023 Messages 200 Reaction score 67 Points 28 Apr 17, 2024 #1 Mă întreb dacă o altă bază non-nucleofilă precum diizopropiletilamina poate înlocui dietilmetilamina în sinteza PyBOP a LSD
Mă întreb dacă o altă bază non-nucleofilă precum diizopropiletilamina poate înlocui dietilmetilamina în sinteza PyBOP a LSD
HerrHaber Don't buy from me Resident Language 🇬🇧 Joined Jan 15, 2023 Messages 577 Reaction score 314 Points 63 23 Apr #2 cel mai probabil da, dar randamentele și timpii vor varia și aș prefera să optez pentru cel cunoscut ca fiind de succes C CryoThio Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Apr 7, 2023 Messages 200 Reaction score 67 Points 28 By CryoThio 24 Apr #3 Cineva de pe reddit a confirmat că a fost într-adevăr un înlocuitor adecvat. Randamentul, nu știu, dar va funcționa. Upvote 0 Downvote
cel mai probabil da, dar randamentele și timpii vor varia și aș prefera să optez pentru cel cunoscut ca fiind de succes
C CryoThio Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Apr 7, 2023 Messages 200 Reaction score 67 Points 28 By CryoThio 24 Apr #3 Cineva de pe reddit a confirmat că a fost într-adevăr un înlocuitor adecvat. Randamentul, nu știu, dar va funcționa.
Cineva de pe reddit a confirmat că a fost într-adevăr un înlocuitor adecvat. Randamentul, nu știu, dar va funcționa.
HerrHaber Don't buy from me Resident Language 🇬🇧 Joined Jan 15, 2023 Messages 577 Reaction score 314 Points 63 09 Sep #4 diizopropil ehil amină poate... C CryoThio Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Apr 7, 2023 Messages 200 Reaction score 67 Points 28 By CryoThio 10 Sep #5 DEIsoP poate fi utilizat, a dovedit-o tipul de pe un subreddit de chimie recent dispărut. Upvote 0 Downvote
C CryoThio Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Apr 7, 2023 Messages 200 Reaction score 67 Points 28 By CryoThio 10 Sep #5 DEIsoP poate fi utilizat, a dovedit-o tipul de pe un subreddit de chimie recent dispărut.