Question Racemizare

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Bună ziua,
Am dat peste un articol interesant în care este menționat subiectul racemizării l-metamfetaminei înapoi la produsul racemic. Are cineva experiență în această privință?

Attachments

• wiqLnVGtT7.png
    wiqLnVGtT7.png
    118.2 KB · Views: 387

Evilcarrot2

Don't buy from me
New Member
Reaction score
16
Am văzut și eu acest lucru și aș dori să aflu mai multe.
Apoi, toate rămășițele de l-amph sau l-methamp ar putea fi regenerate la racemic și s-ar obține cu 25% mai mult d-anpth sau d-methamph cu o singură reciemitizare.
Dacă cineva are experiență în ceea ce privește racemitizarea, ar fi binevenit

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Da, ar fi foarte interesant, în special pentru cantități mai mari de produse. Din păcate, nu am găsit nimic mai precis, ceea ce mă face să presupun că procesul este foarte complex sau neprofitabil.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
662
Deals
8
Pare interesant, încerc să mă adâncesc în proces, voi actualiza dacă găsesc calea corectă pentru aceasta ;-)

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
662
Deals
8
Nu va fi un lucru rapid, nu am atât de mult timp acum, dar o voi face, sunt foarte încăpățânat hahahah ;-)

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Mă bucur că lucrurile se pun în mișcare acum, că au găsit o cale atât de repede. Sunt foarte încrezător că vom găsi o cale. Mulțumesc Btcboss2022 pentru preluarea acestui proiect :)

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
lăsarea produsului în solvent într-o cameră întunecată la temperatura camerei îl va face să se racemizeze singur după o perioadă lungă de timp. înțeleg ce implică acest lucru, dar este o opțiune

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
.Mulțumesc Ce înseamnă long time? Eu aș face o încercare.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Nu am făcut-o personal, am auzit de la un coleg insectoid care a lucrat într-un laborator care studia enantiomeria, așa că nu știu exact, poate există date despre alți compuși pe care le puteți extrapola pentru a obține o estimare foarte aproximativă.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Apoi voi afla mai multe despre acest lucru, poate voi găsi ceva. Multe mulțumiri

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Cred că da, de atunci am citit despre subiect și se pare că căldura și lumina conduc racemizarea, este un concept folosit pentru a data anumite situri prin studierea fosilelor de animale marine și altele, principiul fiind privirea la % de enantiomeri vă poate spune cât timp a trecut de când animalul a murit, din moment ce știți că majoritatea aminoacizilor sunt utilizați în sistemele biologice ca formă levorotary, Apoi te uiți cât de mult aminoacid dextrorotary a fost format și de acolo puteți estima vârsta site-ului, acest lucru este foarte aproximativ explicat, doar ca dovadă a conceptului.Deci am greșit doar cu partea de lumină :p. Iată câteva surse, una dintre ele afirmă, citat direct: La 160 °C, un amestec racemic este atins în 10-20 h, în timp ce în regiunile arctice (-10 °C) echilibrul racemic necesită 1-2 Ma.
G.H. Miller, ... S.J. Clarke, în Encyclopedia of Quaternary Science (Second Edition), 2013
Rainer Grün, în Encyclopedia of Archaeology, 2008

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Mă întreb dacă o parte din D trebuie să fie prezent ca catalizator?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5

"Racemizarea este reacția chimică care interconvertește un aminoacid în enantiomerul său alternativ sau forma sa în oglindă. Rata la care decurge racemizarea variază între aminoacizi în funcție de capacitatea grupărilor R de a stabiliza un intermediar carbanion. Intermediarul carbanion este molecula formată atunci când lanțul lateral de hidrogen este abstras de la un aminoacid. Într-un sistem ideal, la readucerea atomului de hidrogen la intermediarul carbanion, există o probabilitate egală de formare a aminoacizilor l și d, iar vitezele de reacție înainte și înapoi sunt egale. În aceste condiții, d/l progresează de la valori apropiate de zero în țesuturile moderne până când d/l atinge unitatea la echilibrul racemic. O consecință a acestor condiții este încetinirea ratei de racemizare pe măsură ce gradul de racemizare crește - tendința curbilinie caracteristică produsă atunci când raporturile d/l sunt reprezentate grafic în raport cu timpul liniar."

D-aminoacizii sunt atât de rari în natură încât oamenii au crezut că nici măcar nu există, astfel încât majoritatea ființelor vii folosesc doar L-aminoacizi în proporție de 100% și tot se racemizează în timp.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Procedură generală pentru experimentele de racemizare. A
soluție 0,06 M de amină (100 mg) și tiol (1,2 sau 0,2 echiv)
în benzen a fost refluzionată timp de 2 h (condiție stoechiometrică) sau 7
h (condiție catalitică) în prezența AIBN (o cantitate totală
cantitatea globală de 20 mol % de AIBN a fost împărțită în trei
porții (atunci când timpul de reacție > 2 h) care au fost adăugate succesiv la fiecare 2 h). După concentrare, reziduul a fost diluat
cu HCl (1 M), iar soluția a fost spălată cu Et2O. Faza
faza apoasă a fost basificată cu carbonat de sodiu saturat
și extrasă cu Et2O. Amina pură a fost izolată după
uscare pe MgSO4 și concentrare.