Question Pseudoefedrină (120mg) pastile cu eliberare prelungită la Meth posibil ?

dragonbooster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Am pastile de Levocetirizină (5 mg) + Pseudoefedrină (120 mg) . Pot face Meth cu aceste pastile? Sunt din India btw.

Attachments

• ba5rDSVoM9.jpg
    ba5rDSVoM9.jpg
    20.5 KB · Views: 157

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
166
Aceste comprimate sunt adecvate pentru producerea de metamfetamină. Trebuie să extrageți pseudoefedrina din ele.
Nu știu ce fel de coajă aveți și dacă efedrina poate fi extrasă cu alcool.
Prin urmare, aș face praf din comprimate și aș dizolva totul în apă, aș adăuga o soluție de NaOH alcalin la nsh 11-12 și aș umple cu eter de petrol ... aș extrage baza de mai multe ori cu eter și aș spăla-o cu apă. Aș usca-o din apă.
Aș distila eterul de petrol și aș transforma baza în clorhidrat de pseudoefedrină.
Apoi alegeți tehnologia prin care doriți să obțineți metamfetamină.

picture5757

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Mă bucur să vă cunosc, domnule. Aș dori să aflu mai multe despre acest proces.

UAnW4yMwgO

M1wgkIBnJx

dragonbooster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Deci, în cele din urmă am nevoie de clorhidrat de pseudoefedrină sau clorhidrat de efedrină pentru a face Meth? Deoarece am primit și aceste flacoane de clorhidrat de efedrină, fiecare conținând 30 mg de clorhidrat de efedrină.

Attachments

• D9OdWhkVSi.jpeg
    D9OdWhkVSi.jpeg
    13.7 KB · Views: 131

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
166
Nu există nicio diferență.
Pentru a obține gheață aveți nevoie de l-efedrină sau d-pseudoefedrină. De regulă, medicamentele conțin forma dorită.
Oricum ar fi, veți obține metamfetamină.
Este foarte ușor să extrageți produsul dorit din fiole. Faceți o baie de apă și evaporați lichidul pe o placă și spălați clorhidratul de efedrină cu acetonă anhidră.

SonOfJessieBerg

Don't buy from me
Member
Reaction score
7
Hei Hank
Am aceeași pastilă. Mai există un ingredient scris pe blister, pe care scrie - Colour - ferric oxide red usp-nf. Metoda pe care ai spus-o funcționează pentru pastila cu siguranță? pentru că am căutat în reddit și spune că diferite pastile au diferite metode, dar baza lor de date este pur americană.

Descrierea fizică a pilulei - 80% din pilulă este de culoare albă, iar restul de 20% este de culoare roșu deschis

Nu am înțeles acest lucru
"extrag baza de mai multe ori cu eter și o spăl cu apă. Aș usca-o din apă." "Aș distila eterul de petrol și aș transforma baza în clorhidrat de pseudoefedrină."

când eterul trage psuedo în el. trebuie să îl congelăm pentru ca psuedo să formeze cristale corect? La fel cum se face extracția dmt nps este congelat timp de 24 de ore pentru ca cristalul să se formeze. Este la fel și cu psuedo? Psuedo este HCL, de ce ar trebui să distilăm eterul și să transformăm din nou baza în HCL?