Question preț cocaină

forgetme666

Don't buy from me
Member
Language
🇫🇷
Reaction score
0
Bună ziua cum sunteți Aș dori să știu care sunt cele mai bune tarife pentru cocaină pură la 90%/100% de la 1 kg

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
296
Deals
1
prețuri mixte la nivel mondial 👍 dacă nu știți din ce țară o doriți, veți primi un preț real

forgetme666

Don't buy from me
Member
Language
🇫🇷
Reaction score
0
Este posibil să găsiți un vânzător care să vândă un kilogram de cocaină în persoană, nu prin dark web Pot să mă deplasez în toată Europa, dar de preferință un vânzător în Spania sau Olanda vă mulțumesc

gringo0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
14
Prețul actual în hub-ul principal din Europa pe kilogram în acest moment este 30k Netherland/Belgia, 27-8k Spania.

forgetme666

Don't buy from me
Member
Language
🇫🇷
Reaction score
0
Este posibil să găsiți un vânzător care să vândă un kilogram de cocaină în persoană, nu prin dark web Pot să mă deplasez în toată Europa, dar de preferință un vânzător în Spania sau Olanda vă mulțumesc

gringo0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
14
Această cantitate de produse nu ar trebui să căutați să o cumpărați prin intermediul internetului întunecat, în special nu "în persoană", deoarece ar putea fi considerată un jaf sau o escrocherie. Aceasta este doar părerea mea.
Dacă sunteți deja în branșă (bănuiesc că sunteți dacă vă gândiți să cumpărați un kilogram), atunci nu ar fi greu să cereți unora dintre colegii dvs. care sunt în branșă, care au venit din contactele sale să vă ofere și, în același timp, să fie o recomandare pentru ambele părți. Cel mai probabil, aceasta ar fi o modalitate de a avea un contact sănătos pe termen lung.
Dacă aș fi în locul dvs., aceasta ar fi direcția în care m-aș îndrepta.
Mult noroc cu totul

kitboy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Mă îndoiesc că pentru 8 000 veți obține 1 kg de cocaină bună