D drN1mbis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Jan 28, 2024 Messages 13 Reaction score 12 Points 3 Apr 12, 2024 #1 Bună ziua fam! Am o cerere de la un client care vrea să-i fac pastile presate de canabis/thc. Ar fi acest lucru chiar posibil și ce ar trebui să folosesc ca umplutură Regards
Bună ziua fam! Am o cerere de la un client care vrea să-i fac pastile presate de canabis/thc. Ar fi acest lucru chiar posibil și ce ar trebui să folosesc ca umplutură Regards
fidelis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 1, 2024 Messages 317 Reaction score 386 Points 63 12 Apr #2 cred că lianții pe bază de celuloză ar funcționa bine, poate niște amidon. dronabinol folosește gelatină, dar am impresia că ar fi murdar D drN1mbis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Jan 28, 2024 Messages 13 Reaction score 12 Points 3 By drN1mbis 12 Apr #3 Vă mulțumim pentru răspuns @fidelis Cum se prepară pastilele? Se prepară cu hașiș, roiniță sau ulei? Mulțumesc ↑View previous replies… fidelis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 1, 2024 Messages 317 Reaction score 386 Points 63 By fidelis 12 Apr #4 dronabinol folosește thc sintetic, după părerea mea. cred că ai putea PROBABIL să le presezi singur cu colofoniu sau ulei, dar aș cere o a doua opinie. în plus, credeam că colofoniu și ulei trebuie să fie activate termic mai întâi, nu? D drN1mbis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Jan 28, 2024 Messages 13 Reaction score 12 Points 3 By drN1mbis 12 Apr #5 Uleiul RSO nu trebuie să fie activat termic deoarece suferă decarboxilare atunci când solventul este fiert doint. Este doar o pacoste să lucrezi cu el fidelis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 1, 2024 Messages 317 Reaction score 386 Points 63 By fidelis 12 Apr #7 poate încercați polisorbați ca lianți. aceștia stabilizează uleiurile destul de bine. sau încercați PEG D drN1mbis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Jan 28, 2024 Messages 13 Reaction score 12 Points 3 By drN1mbis 12 Apr #8 Ce G!!! Mulțumesc pentru această informație Upvote 0 Downvote
cred că lianții pe bază de celuloză ar funcționa bine, poate niște amidon. dronabinol folosește gelatină, dar am impresia că ar fi murdar
D drN1mbis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Jan 28, 2024 Messages 13 Reaction score 12 Points 3 By drN1mbis 12 Apr #3 Vă mulțumim pentru răspuns @fidelis Cum se prepară pastilele? Se prepară cu hașiș, roiniță sau ulei? Mulțumesc ↑View previous replies… fidelis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 1, 2024 Messages 317 Reaction score 386 Points 63 By fidelis 12 Apr #4 dronabinol folosește thc sintetic, după părerea mea. cred că ai putea PROBABIL să le presezi singur cu colofoniu sau ulei, dar aș cere o a doua opinie. în plus, credeam că colofoniu și ulei trebuie să fie activate termic mai întâi, nu? D drN1mbis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Jan 28, 2024 Messages 13 Reaction score 12 Points 3 By drN1mbis 12 Apr #5 Uleiul RSO nu trebuie să fie activat termic deoarece suferă decarboxilare atunci când solventul este fiert doint. Este doar o pacoste să lucrezi cu el fidelis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 1, 2024 Messages 317 Reaction score 386 Points 63 By fidelis 12 Apr #7 poate încercați polisorbați ca lianți. aceștia stabilizează uleiurile destul de bine. sau încercați PEG D drN1mbis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Jan 28, 2024 Messages 13 Reaction score 12 Points 3 By drN1mbis 12 Apr #8 Ce G!!! Mulțumesc pentru această informație
Vă mulțumim pentru răspuns @fidelis Cum se prepară pastilele? Se prepară cu hașiș, roiniță sau ulei? Mulțumesc
fidelis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 1, 2024 Messages 317 Reaction score 386 Points 63 By fidelis 12 Apr #4 dronabinol folosește thc sintetic, după părerea mea. cred că ai putea PROBABIL să le presezi singur cu colofoniu sau ulei, dar aș cere o a doua opinie. în plus, credeam că colofoniu și ulei trebuie să fie activate termic mai întâi, nu?
dronabinol folosește thc sintetic, după părerea mea. cred că ai putea PROBABIL să le presezi singur cu colofoniu sau ulei, dar aș cere o a doua opinie. în plus, credeam că colofoniu și ulei trebuie să fie activate termic mai întâi, nu?
D drN1mbis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Jan 28, 2024 Messages 13 Reaction score 12 Points 3 By drN1mbis 12 Apr #5 Uleiul RSO nu trebuie să fie activat termic deoarece suferă decarboxilare atunci când solventul este fiert doint. Este doar o pacoste să lucrezi cu el
Uleiul RSO nu trebuie să fie activat termic deoarece suferă decarboxilare atunci când solventul este fiert doint. Este doar o pacoste să lucrezi cu el
fidelis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 1, 2024 Messages 317 Reaction score 386 Points 63 By fidelis 12 Apr #7 poate încercați polisorbați ca lianți. aceștia stabilizează uleiurile destul de bine. sau încercați PEG
poate încercați polisorbați ca lianți. aceștia stabilizează uleiurile destul de bine. sau încercați PEG
D drN1mbis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Jan 28, 2024 Messages 13 Reaction score 12 Points 3 By drN1mbis 12 Apr #8 Ce G!!! Mulțumesc pentru această informație
D drN1mbis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Jan 28, 2024 Messages 13 Reaction score 12 Points 3 12 Apr #6 Atenție, nu mi-am presat niciodată propriile pastile și mi-ar plăcea să obțin mai multe informații despre cum se face. Am întrebat chatGPT și acesta aproape că a chemat poliția pe mine lol fidelis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 1, 2024 Messages 317 Reaction score 386 Points 63 By fidelis 12 Apr #9 Trebuie doar să înveți cum să pui întrebarea corect lol, aș putea să-ți dau niște indicii dacă vrei ^_^ Nu mi-am presat niciodată propriile pastile, dar m-am gândit să încep. D drN1mbis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Jan 28, 2024 Messages 13 Reaction score 12 Points 3 By drN1mbis 13 Apr #11 Omule, aș aprecia asta. Serios. Nici măcar nu știu de unde să încep. Sincer fidelis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 1, 2024 Messages 317 Reaction score 386 Points 63 By fidelis 13 Apr #12 np ^_^ o să vă trimit un pm în legătură cu asta Upvote 0 Downvote
Atenție, nu mi-am presat niciodată propriile pastile și mi-ar plăcea să obțin mai multe informații despre cum se face. Am întrebat chatGPT și acesta aproape că a chemat poliția pe mine lol
fidelis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 1, 2024 Messages 317 Reaction score 386 Points 63 By fidelis 12 Apr #9 Trebuie doar să înveți cum să pui întrebarea corect lol, aș putea să-ți dau niște indicii dacă vrei ^_^ Nu mi-am presat niciodată propriile pastile, dar m-am gândit să încep. D drN1mbis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Jan 28, 2024 Messages 13 Reaction score 12 Points 3 By drN1mbis 13 Apr #11 Omule, aș aprecia asta. Serios. Nici măcar nu știu de unde să încep. Sincer fidelis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 1, 2024 Messages 317 Reaction score 386 Points 63 By fidelis 13 Apr #12 np ^_^ o să vă trimit un pm în legătură cu asta
Trebuie doar să înveți cum să pui întrebarea corect lol, aș putea să-ți dau niște indicii dacă vrei ^_^ Nu mi-am presat niciodată propriile pastile, dar m-am gândit să încep.
D drN1mbis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Jan 28, 2024 Messages 13 Reaction score 12 Points 3 By drN1mbis 13 Apr #11 Omule, aș aprecia asta. Serios. Nici măcar nu știu de unde să încep. Sincer
fidelis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 1, 2024 Messages 317 Reaction score 386 Points 63 By fidelis 13 Apr #12 np ^_^ o să vă trimit un pm în legătură cu asta
D drN1mbis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Jan 28, 2024 Messages 13 Reaction score 12 Points 3 12 Apr #10 Ce G!!! Mulțumesc pentru această informație Upvote 0 Downvote