Question Precursori ai precursorilor *mefredrone*?

awesomesteaks

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Bună ziua tuturor, am citit acest post
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...-mephedrone-in-nmp-large-scale.231/#post-6186
este vreun tutorial sau idei cu privire la modul de fabricare a precursorilor precursorilor mefredronei?

2-bromo-4-metilpropiofenonă (BK4)
n-metil-2-pirrolidonă (NMP)
Amină metilică 40% soluție apoasă

am de gând să folosesc 1/10 sau poate 0,5/10 din toți reactivii pentru a testa această rețetă pentru a o testa.

vreun sfat? vă mulțumesc.

Reaction score
314
Last edited:

WundaBearz41

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2

"puteți obține 4-metilpropiofenonă și metilamină singur, dar mai ales cumpărați-o." Post foarte util, am crezut că metilamina este un precursor destul de urmărit, puteți să-l cumpărați pur și simplu? Vrei să spui în special în cantități mici?

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
426
Prepararea metilaminei este extrem de ușoară. Nu veți găsi un videoclip pe youtube căutând "methylamine", dar există. Iată-l pe choireboy NileRed făcând trimetilamină, care este practic același proces. El chiar dă instrucțiuni despre cum să producă metilamina în videoclip:
.

Sau puteți pur și simplu să o cumpărați. Verificați vânzătorul "Contantinolus" în partea "Listings" a acestui forum.

Venom2021

Don't buy from me
New Member
Reaction score
28
mai bine să utilizați 2 bromo 4 metilpropiofenonă clorură de metilen metilamină 40% și să o amestecați într-o sticlă de suc sau vodcă

Venom2021

Don't buy from me
New Member
Reaction score
28
mai bine utilizați 2 bromo 4 metilpropiofenonă clorură de metilen metilamină 40% și amestecați într-o sticlă de suc sau vodcă