Question Precipitarea issies 4mmc

freedum

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
52
Deals
1
Deci, atunci când acidific, se întâmplă foarte repede și instantaneu devine foarte gros. Problema este cu stratul roșu care apare după. Când se îngroașă prima dată. Este un galben cremos. Cu toate acestea, după câteva minute un strat roșu începe să apară la partea de sus? Mă gândesc că nu am suficient lichid pentru a împinge pulberea meph și acidificarea continuă să se rostogolească, astfel încât să o ardă, rezultând în stratul roșu de sus ?
.mă gândesc că atunci când se împinge pentru prima dată pulberea, se adaugă 50-100 ml acetonă și se amestecă? Înainte de a pune în congelator?
Sfatul este foarte apreciat.

Attachments

• w5XSBnF3r1.jpg
    w5XSBnF3r1.jpg
    4.8 MB · Views: 120
  • kWjQRGplIV.jpg
    kWjQRGplIV.jpg
    2.9 MB · Views: 90

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74
Ai acidificaction cu acetonă dilluted hci?
Cred că culoarea roșie dă vina pe acetonă.
Încercați 37%hci (rece ca gheața) fără acetonă, utilizați apă dest rece ca gheața amestecată cu freebase și preparați icecuburi cu apă dest.
În timpul acidifierii, camera devine caldă și cu cuburile de gheață puteți reduce temperatura.
Sau utilizați o baie de gheață și un agitator deasupra capului, deoarece agitatorul magnetic și baia de gheață nu funcționează.
Picurați acidul cu pâlnia de picurare, la fiecare 2-3 secunde 1 picătură până ajungeți la ph6 sau 5,5.
Ar trebui să funcționeze