Question Forma pulbere vs forma rocă

dopeyfour

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Deci,

Eu locuiesc între 2 piețe de droguri unic diferite. Aproximativ o oră într-un fel im în unul, o oră în celălalt fel im în cealaltă piață. Ambele au piețe mari în aer liber. Una dintre piețe vinde droguri în pungi de 5, 10, 20 de dolari. Tăietura este deja adăugată, la fel ca și substanțele care vin en-gros (diferite fentaloguri, h, nitazenes, benzos, Xylazine etc.) Fiecare loc are rețete diferite. Pungile sunt uriașe, dar este evident că există tone de cut n filler. Cealaltă piață, care se află la aproximativ aceeași distanță în direcția opusă, vinde și ea droguri. Se vând pungi de 20 de dolari, jumătăți de grame și grame. Spre deosebire de prima piață menționată, drogurile din această zonă sunt întotdeauna sub formă de piatră. Dacă cineva ar încerca să vândă pudră, nu ar avea noroc. Aceste pungi de 20 de dolari sau jumătăți sau grame complete vin de obicei cu pastile Dormin (difenhidramină) incluse în punga cu droguri sau în punga suplimentară capsată la punga cu droguri. Fiind familiarizat cu ambele piețe, sunt foarte conștient de faptul că piața cu pietre de droguri sunt încă puternic tăiate. Doar că ei adaugă cumva chinină, xilazină, etizolam sau manitol și cumva amestecă rahatul împreună și îl transformă înapoi în formă de piatră. Am auzit multe metode, dar majoritatea păreau să fi văzut doar procesul și nu puteau preda. Ei ar putea spune că a fost folosită presa sau transformarea în lichid apoi înghețarea. Are cineva experiență în a face acest lucru pentru că nu-mi pot permite să stric nimic.....

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Prietene, lasă acele piețe și cumpără în aceasta. dacă cumperi ceva, va fi pur. Și dacă este tăiat, ei îți pot spune cu ce și cât.

dopeyfour

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Deci persoanele care vând aici sunt dispuse să utilizeze serviciul lor de escrow, corect?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,100
Deals
1
Ce naiba e asta? Ce țară? Sună nebunește, omule, vorbim despre șoc cultural! Pot să merg în pădure oriunde în jurul meu și să găsesc droguri sau precursori. Multe clase de. Mi-aș face nevoile pe stradă și mi-aș șterge fundul cu mâna goală înainte să dau bani pentru ceea ce ai descris tu

dopeyfour

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
SUA. Sursa de aprovizionare a trecut de la țările narcotice din America Centrală, precum Columbia cu Pablo Escobar, la cartelurile mexicane. Contrabanda a devenit mai dificilă, astfel încât #4 a început să fie înlocuită cu fent. Apoi, din cauza legilor împotriva fent, au început să apară alte substanțe similare.

dopeyfour

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Problema actuală în SUA și Canada este adăugarea tranchilizantelor la fent. În mod realist, atunci când sunt testate prin cromatografie în fază gazoasă, multe pungi testate conțin până la 20 de substanțe.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,100
Deals
1
Credeți-mă, am parcurs sute de pagini de analize, dacă vă aflați în SUA, consultați această resursă , s-ar putea să găsiți ceva de la voi din țară, poate chiar ceva ce ați încercat. Din câte îmi amintesc, îți vor testa DROGURILE pentru 100 de dolari, trebuie doar să le trimiți prin poștă.

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Singurele droguri pe care obișnuiam să le cumpăr conțineau doar diacetilmorfină și paracetamol. Pudră bej pufoasă.