Looking for a vendor Poloneză nitroethane/nitromethane

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Deci, iv auzit de la câteva persoane acum, că achiziționează chimms foarte ieftine din Polonia.
Am fost dispus să plătesc pentru sticla de chimicale cu ultimul tip cu care am vorbit și apoi mi-a trimis jumătate din ea, dar apoi a devenit tăcut....
De asemenea, altcineva mi-a spus că Polonia produce chimicale ieftine.
Caut în special nitroetan sau nitrometan - nu pot găsi decât bidoane de 25 l și, în calitate de chimist la domiciliu, nu-mi pot permite și nici nu vreau atât de mult!
Un litru ar fi bun, din fiecare dacă este posibil și, de asemenea, doar unele dintre elementele de bază - H2SO4 pur sau chiar azeotropic.
Dacă nu am voie să întreb acest lucru sau ar putea fi într-un loc mai bun, vă rugăm să vă simțiți liberi.
de unde obțin oamenii chems în cantități mici pentru cineva care face cantități personale de psihedelice pentru a-și ajuta sănătatea mintală. Sunt în Marea Britanie
Mulțumesc!

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
lol enervant, nu? În afară de a face o călătorie în Polonia sau de a cumpăra 25l din China, sunt blocat...

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Puteți găsi cu ușurință niteroetan polonez, care este ieftin, sau italian, care este scump, ambele sunt ușor de găsit pe Google

Last edited:

SkinnyChef

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Nitrometan puteți obține cu ușurință pe organicchemistrypoland.pl - Fără întrebări, dar vama britanică poate fi o problemă, nu știu cât de creativ va fi în aceste cazuri.
Și pentru Nitroethane... Nu cunosc legislația din UK, dar în UE este un reactiv legal normal. Puteți obține un fel de ieftin pe brumer.com sau în cantități mai mici la S3 chimice în Germania.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Ca să fim corecți, este destul de ușor să primești chestii trimise în Marea Britanie. Așa am primit până acum TOȚI reactivii și solvenții mei. Acest site mi-a schimbat lumea...

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Nitroethan - nitrochemis a clearnet vendor with great feedback

Kingship

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
aici lol

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Ce vreți să spuneți? Există nitro în țară? Da, există, dacă fie lucrați la o întreprindere înregistrată, fie aveți o legătură - ceea ce întreb și eu! Doamne, oamenii sunt MULT mai greu pentru mine de a face cu chems. Îmi cer scuze dacă arăt ca un idiot, dar toată lumea trebuie să înceapă de undeva înainte de a putea posta răspunsuri îngâmfate ca tine!

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Ah, da, m-am uitat la nitrochemis de fapt - am pierdut doar link-ul! Mulțumesc mult pentru asta! Știu că se află în secțiunea de linkuri, dar cred că l-am ratat a doua și a treia oară când m-am uitat - îmi amintesc că am văzut P2NP pe acest site.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Dang - nitrochemis nu va expedia nitroetan în țara mea... ce enervant. Mi se întâmplă des asta cu substanțele astea - bănuiesc că nu pot merge cu un avion de marfă...
Cred că aș putea cumpăra niște P2NP, dar nu asta era ideea...
Se pare că fiecare "sursă" pe care o întâlnesc nu livrează în Marea Britanie.
Achiziția de chimicale este din ce în ce mai greu decât chimic rxn's real im face

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
De fapt, am găsit un produs grozav care este vândut în Regatul Unit și nici măcar nu este un produs neobișnuit pentru mine să comand. Sunt student la arte și există un lipici acrilic care este făcut din DCM și nitroetan. Tocmai a sosit și mă așteptam la metanol ca să pot continua cu sintezele DMT/DET, dar nope....lol
mi se pare util să ai mai multe proiecte în desfășurare în orice moment când faci chestiile astea, doar în ceea ce privește achiziția de chimicale - probabil că nu aș lucra la două proiecte în același timp, asta e o nebunie, dar da, faza de achiziție sunt mereu pe fază în zilele noastre!

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Îmi cer scuze regală, sincer. A fost deplasat să spun asta. Am fost doar confuz de răspunsul tău și eu fac o detoxifiere benzo la mo. Foarte rapid - chiar îmi cer scuze pentru un răspuns atât de arogant...