Question P2P la sulfat de amfetamină prin reacția Leuckaert Wallach! Mă poate ajuta cineva, vă rog?

MisterAnonymous

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
47
Bună tuturor,

Am găsit o sursă stabilă de P2P din China, costă doar 350USD/L și este un ulei incolor foarte clar, nu portocaliu, galben sau semn de impurități și miroase puțin a flori și mere, așa cum ar trebui să miroasă P2P!
Acum vreau să sintetizez sulfatul de amfetamină prin reacția Leuckaert - Wallach am înțeles că este o reacție în 2 etape așa cum vedeți în imaginea atașată sunt din Olanda așa că vreau să o fac așa cum arată imaginea ''în stil olandez'' cu H2O poate cineva să-mi scrie o sinteză detaliată cu tot ce am nevoie pentru că nu sunt chimist!
vreau să încep cu 100 ML de P2P....
Mulțumesc tuturor celor care se implică!

Attachments

• HCQi7TkJRy.png
    HCQi7TkJRy.png
    87.9 KB · Views: 136

sweettooth

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
dacă sunteți din Țările de Jos, atunci mergeți la www.laboratoriumdiscounter.nl/de/ cumpărați borohidridă de sodiu și reduceți cu ea. de asemenea, puteți utiliza p2p cu borohidridă. în secțiunea amfetamină există un manual despre cum să reduceți p2p cu cianoborohidridă de sodiu, care este chiar mai slabă decât borohidrida. și dacă aveți rezultate proaste, puteți sintetiza cu ușurință cianoborohidrida de sodiu cu borohidridă de sodiu. și nu folosiți metoda leuckart, întotdeauna necesită mai mult timp și randamentul este de 30%, ceea ce este normal, chiar și borohidrida proastă ar trebui să dea rezultate mai bune, iar dvs. sunteți în nl. deci aveți acces ușor la borohidridă, nu vă pierdeți timpul

MisterAnonymous

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
47
Poți să-mi faci o sinteză detaliată a modului în care funcționează borohidrida de sodiu? pentru că sunt un noob