Question Comandarea online a reactoarelor discontinue

Haruki.Murakami

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Intenționez să achiziționez online un reactor discontinuu de 100L.

Am căutat pe internet pe browserul tor site-uri care oferă reactoare discontinue și au fost găsite o mulțime de reactoare cu un scop potrivit pentru noi. Acestea sunt de obicei listate pe site-uri chinezești cu ridicata.

Am citit și alte mesaje de pe acest forum asemănătoare cu această problemă și am aflat următoarele:

Comandați un reactor la o proprietate aflată într-o zonă îndepărtată, care este departe de proprietatea pe care urmează să vă realizați sinteza. Scanați nava pentru a detecta orice dispozitiv de urmărire. Voi avea, de asemenea, membri ai echipei mele staționați în această zonă îndepărtată (am ales o locație în mijlocul naturii, unde nu se află nimeni), astfel încât, dacă există ofițeri de aplicare a legii în zonă care ne supraveghează în timp ce manipulăm acest produs și îl transportăm la locația de sinteză, vom observa. De asemenea, deținem și noi o dronă, astfel încât să putem vedea întreaga zonă cu ochii păsărilor, pentru a ne asigura că nu ne urmărește nimeni.

Sunt bune aceste reactoare chinezești?

Este opsec-ul nostru suficient de bun pentru a manipula în siguranță un reactor în Europa? (Germania, mai exact)

Este legal să deținem astfel de reactoare fără motiv?

Mulțumesc oricărei persoane amabile care ne ghidează în acest sens.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Obișnuiam să ne jucăm de-a șoarecele și pisica cu americanii și cu forțele lor de frontieră atunci când încercam să introducem un număr mare de mașini de presă printr-un singur port. Acum acest joc este infinit mai dificil, din cauza progresului tehnologic și a faptului că întreaga UE are nisip în fund în legătură cu reactoarele. Dacă ai bani, împrietenește-te cu o companie care acceptă comenzi personalizate pentru suflarea sticlei, fă-ți drum încet fie în persoană (eu aș alege această cale), fie online (mai sumar, deoarece pot trimite cererea la FBI și a doua zi ești ghemuit și tușești) pentru ca ei să facă reactorul pentru tine.

De asemenea, îmi imaginez că ai citit despre reactor în postările făcute pe acest forum, ai văzut câteva poze, poate o licitație pentru unul, dar dacă te aștepți ca cineva să îți vândă unul... să înveți dracului ce este de fapt un reactor, cum se face întreținerea la el, ce piese se uzează cel mai repede, care sunt limitările tale din cauza lui și ce îți permite să faci, ce specificații vrei pentru sintetizatorul tău (reactoarele atât de mari de obicei sunt comandate pentru un sintetizator anume și li se adaugă lucruri personalizate), vânzătorul se va aștepta să știi toate astea. În momentul în care întrebați ceva la fel de prostesc ca modul în care conectați apa la reactor, puteți fi al naibii de sigur că vă va raporta sau va încerca să profite de dvs.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Cumpărați-l pur și simplu. Ridicați-l și verificați dacă există vreun GPS dacă sunteți paranoic. Oamenii mei au comandat reactoare din China și au ajuns. Dar nu au verificat dacă au GPS.
De asemenea, ridicați-l cu o mașină care nu poate fi urmărită până la dvs. și atunci când comandați utilizați un număr de telefon nou pentru comunicarea cu curierul care îl va aduce.
Cel mai bine este să le comandați de pe o stradă oarecare și să așteptați acolo în ziua în care se duc să le livreze.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
@Zan444

Ați comandat cu succes un reactor discontinuu? dați sfaturi din experiența de primă mână?

În orașele mari, nu contează ce mașină folosești. Polițiștii de la un departament special vor fi desemnați să se ocupe de cazul tău și te pot urmări pe camerele de pe stradă în marile metropole sau te pot fila folosind mașini sub acoperire. Aceste departamente de combatere a traficului de droguri sunt instruite să-și urmărească ținta cu mai multe vehicule (unul se retrage, altul se alătură pentru a te urmări), folosesc drone acum și, într-un reactor discontinuu, există la infinit mai multe locuri pentru a ascunde ceva la fel de mic ca un transmițător gps (de exemplu, găuriți o porțiune de teflon și lipiți-o acolo sau în cadrul de oțel, este mai mică decât o baterie AAA). Cu cât te apropii mai mult de granița cu Mexicul, cu atât ești mai sofisticat și mai probabil să colaborezi cu DEA încă de la început, deoarece urmăresc țintele cartelurilor.

Comandarea mașinilor nu este la fel de simplă ca ridicarea lor, dezmembrarea și transportarea lor într-o locație sigură. Operațiunile de supraveghere au devenit exponențial mai sofisticate în ultimii doi ani. Dacă ești atât de curajos, atunci dă-o încolo, cumpără reactorul și vei afla singur.

OMI, singura opțiune care ar avea sens este să vă deschideți un cont la o companie care poate produce unul și, după un timp, să plasați comanda cu o scuză bună pentru motivul pentru care aveți nevoie de unul sau să aveți un front de afaceri în care să utilizați un reactor discontinuu, astfel încât să îl puteți cumpăra direct și, după un timp, să îl mutați de la locul de livrare.

Dacă aveți o afacere legală, este la fel de simplu să cumpărați direct aparatul și, după un timp, să îl mutați și să îl scoateți din inventar ca pierdere totală (pianul a căzut pe el, rahatul s-a rupt, irecuperabil). Aceasta este cea mai ușoară și mai puțin complicată cale.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
de asemenea LOL @ "comandați-o pe o stradă oarecare". Da, un recipient pentru reacții chimice comandat pe o stradă abandonată nu va ridica nicio suspiciune. La fel și cu "o mașină nouă și un număr de telefon nou", pentru că acest lucru va conta atunci când poliția te va opri în timp ce încarci reactorul de lot în camionetă și îți va cere actele de identitate. Noul număr de telefon îi va deruta total!

Haruki.Murakami

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
După cum a spus @Loki12, "Comandarea pe o stradă oarecare" nu este cu siguranță o idee bună. Planul nostru este să o comandăm la o "locație din mijlocul țării unde nu este nimeni", deoarece unul dintre corespondenții noștri are o proprietate acolo. Nu este o stradă abandonată care să ridice suspiciuni.

Dacă se desfășoară o operațiune secretă, atunci vom observa imediat, deoarece acest lucru se va întâmpla într-o zonă rurală unde nimeni nu este cu adevărat prin preajmă. Prin urmare, descrierea dvs. privind riscul ca noi să fim urmăriți prin intermediul camerelor de supraveghere în mijlocul orașului a fost dizolvată. De asemenea, am spus că avem și noi o dronă, astfel încât vom putea vedea fiecare vehicul care se află în zonă și tot ceea ce se întâmplă în zonă. Dacă cineva este gata să ne urmărească, vom observa.

În opinia mea, cred că acesta este cel mai sigur mod de a comanda reactorul. Corectați-mă dacă greșesc, dar singura îmbunătățire la care mă pot gândi până acum este să achiziționăm o altă dronă și să o punem să verifice cerul pentru o dronă a poliției, în timp ce cealaltă dronă are o vedere de ansamblu a întregii zone.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
45
Aveți nevoie în special de un reactor de sticlă? Sunteți din Germania, am cumpărat o mulțime de recipiente din oțel de la "kleinanzeigen" și l-am lăsat pe tipul meu de oțel/sudură să facă ajustările pentru mine, în acest fel nu sunteți limitat la un volum de 100/200L ca reactoarele din sticlă.