Nu știu ce tip de solvent folosiți și, prin urmare, nu știu dacă este mai greu sau mai ușor decât apa, dar mi se pare că există o șansă mare să vă contaminați solventul cu umezeala din butelia de gaz! În special atunci când se utilizează acid murriatic și folie de aluminiu pentru a genera hidrogen sulfurat, se produce și multă căldură. Aceasta încălzește rapid soluția acidă din sticla de gaz, făcând-o să urce pe furtun împreună cu gazul sub formă de abur. În momentul în care această umezeală atinge solventul, absoarbe orice meth pe care l-ați precipitat deja. NU AR TREBUI SĂ EXISTE NICIODATĂ NIMIC PE FUNDUL SOLVENTULUI ÎN TIMPUL GAZĂRII, ÎNAINTE SAU DUPĂ! Vă puteți asigura că nicio picătură de apă nu vine accidental cu solventul în momentul separării turnând solventul printr-un teanc de mai multe filtre de cafea. Apoi, după ce verificați că nu există picături care să plutească deasupra sau pe fundul solventului, sunteți pregătit să gazați. O modalitate de a vă asigura că prin furtun nu iese umezeală este 1. Utilizați acid sulfuric și sare gemă pentru a genera gazul, deoarece reacția nu este la fel de extremă și produce mult mai puțină căldură, sau, dacă utilizați acid murriatic (acid clorhidric) și folie de aluminiu, puteți umple un recipient mare și lat