În primul rând, cred că ar trebui să alegeți un medicament țintă pe care doriți să îl sintetizați și apoi să încercați să adunați cât mai multe informații despre acesta.
Citiți în literatura de specialitate care oferă cunoștințe despre acest medicament.
Cel mai probabil, vor exista mai multe rute de sinteză disponibile pentru acest medicament, alegeți una care este cea mai potrivită pentru dvs. (o rută în care veți putea să vă procurați toate ingredientele) și apoi încercați să învățați despre fiecare pas implicat pentru a finaliza această rută și a sintetiza cu succes produsul final.
Iată câteva subiecte care v-ar putea ajuta:
Carte despre înființarea și funcționarea laboratoarelor de droguri clandistine:
h
ttp://b bzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...eration-of-clandestine-drug-laboratories.119/
Distilarea cu aburi:
h
ttp://b bzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...xf2qgyd.onion/threads/steam-distillation.578/
Extracția:
h
ttp://b bzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/extraction.553/
Distilare în vid:
h
ttp://b bzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...nd-application-of-vacuum-in-a-laboratory.813/
Configurarea filtrării la domiciliu:
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...ry-diy-exhausting-fan-models-and-filters.471/
Utilizarea Rotavaps:
h
ttp://b bzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...gyd.onion/threads/used-rotary-evaporator.478/
În timp ce informațiile prezentate mai sus pot fi foarte potrivite pentru rutele pe care le aleg eu pentru produsele mele, produsele dvs. ar putea necesita cu totul alte rute.
Începeți prin a defini mai întâi produsul dumneavoastră.