Question nevoie de ajutor

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
oameni buni, cum este posibil ca lsd să nu fie prins la graniță sau să părăsească personal granița țării cu lsd, de exemplu, dacă lipesc o hârtie cu două fețe într-un ochi al portofelului meu și pun lsd între ele, ce fel de rezultat se va întâmpla și este lsd Decently detectabil ca alte droguri ?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Deși câinii pot fi dresați să găsească LSD, șansele de a întâlni unul care să o facă sunt minime.
Testele cu tampoane pe care le au în aeroporturi îl pot detecta, de asemenea, dar este o opțiune suplimentară la achiziționarea aparatului, majoritatea fiind modele de bază care detectează cele mai populare droguri.

Pharmacist487

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
În opinia mea, depinde de agenția sau de serviciile de expediere pe care le folosiți. Deoarece unele trimit pachete ca pachete prioritare Whig sau nici un motiv pentru care acestea pot fi falsificate. Unii folosesc metode cum ar fi trimiterea unei felicitări aniversare, deoarece este o greutate foarte mică

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
cum poate fi găsit datorită câinilor, din moment ce lsd nu are miros? puteți explica? lucrurile trimise în țara noastră ca scrisori, nu ca marfă, nu sunt de obicei deschise. pentru că în scrisoare se pot întâmpla lucruri personale private, de obicei se trimit hârtii, dacă pun lsd între hârtii și nu se umflă scrisoarea, nu cred că va fi o problemă, ce credeți băieți?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Da, pot.Toate substanțele au presiune de vapori, indiferent dacă au miros sau nu.Asta înseamnă că mici particule zboară prin aer, ca de obicei.Nasul unui câine va detecta una dintre aceste particule și va face HEEY WAIT A MINUTE și va da semnalul.
Desigur, de cele mai multe ori, un semnal pozitiv al câinelui este provocat de conductor printr-un semnal discret sau o secvență de cuvinte: "Bun băiat", "Bun băiat" spus de două ori sau ceva de genul ăsta, provocând alertarea câinelui și dându-i conductorului un motiv să vă cerceteze complet.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Puneți-l pe gummibears și sigilați din nou pachetul ca și cum nu ar fi fost deschis niciodată :) Mulțumiți-mi mai târziu! Aceasta este modalitatea pe care o folosesc mulți psihoneuti pentru a-și transporta LSD-ul din UE în Asia, care este o rută foarte riscantă.

Ai grijă să folosești mănuși noi (din nitril, pentru că nici ADN-ul nu va trece prin ele) pentru a sigila pachetul, astfel încât să nu rămână urme de LSD pe exteriorul pungii.

Ideal ar fi să cumpărați un pachet de gummibears pe care îl puteți obține în aeroportul din care călătoriți, în mărimea exactă... astfel încât să păreți doar un alt turist care a cumpărat niște dulciuri în duty free odată ajuns în țara de destinație

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
am înțeles ce ați spus, dar există o problemă, procesul de a lua o cutie de jeleuri și de a o pune în ea trebuie să fie înainte de aeroport, astfel încât pachetul trebuie să treacă prin raze X. Mă refer la problema înainte de raze X, nu ar atrage atenția în timpul tranzitului cu raze X dacă cineva poartă un pachet de jeleuri cu ei înainte de o călătorie internațională? de asemenea, ce spuneți despre aducerea LSD într-o scrisoare dintr-o țară diferită? Sunt deschis la idei noi de acest gen cu privire la lsd.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Ceea ce am vrut să spun este să pregătiți geanta gummibear acasă și să o aduceți până în țara de destinație.
Am cunoscut oameni care au făcut asta cu țări cu risc foarte ridicat și nici măcar nu au folosit pungi gummibear propper, ci doar pungi de plastic.

Cred că și o scrisoare ar putea funcționa.

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
te referi la injectarea de LSD în ursuleți? e inteligent

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score