- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 104
Bună ziua prieteni,
Am primit restul de echipamente necesare pentru a începe să-mi desfășor laboratorul. Acesta este instalat în subsolul nostru, am delimitat o secțiune și am drapat-o cu plastic de zugrav, este brut, dar își va îndeplini scopul. Am:
Ca o încălzire aș dori să sintetizez propriul acid clorhidric, pare un loc bun pentru a începe. Am mănuși din nitril și o mască de respirat nouă, cu filtre de cărbune corespunzătoare.
Cred că ultima piesă finală de echipament de care am nevoie este hota de fum pentru siguranță. Am cumpărat gips-carton pe care îl voi tăia și îl voi modela într-o cutie vopsită cu vopsea epoxidică. Am nevoie de tuburi PTFE și de niște ventilatoare pentru a scoate vaporii prin scara ușii exterioare și acestea ar trebui să fie piesele finale absolute de care "cred" că ar trebui să am nevoie.
Sunt deschis la orice și toate sfaturile! dar sunt interesat în special de ceea ce @HEISENBERG, @Frit Buchner, @G.Patton, @Madre și @WillD cred despre acest set-up.
Mi-e foame să gătesc!!!
Am primit restul de echipamente necesare pentru a începe să-mi desfășor laboratorul. Acesta este instalat în subsolul nostru, am delimitat o secțiune și am drapat-o cu plastic de zugrav, este brut, dar își va îndeplini scopul. Am:
- un frigider de băuturi gol care se află în prezent la aproximativ 19°F
- o pompă de vid Welch 2024B-01 (circa 2001) - încă nu știu cum să o folosesc...
- Set de pahare 5 bucăți (50ml 100ml 250ml 400ml 600 ml)
- Alte două seturi de pahare, 1k și 2k - ambele s-au rupt în timpul transportului, așa că încă le aștept, dar nu sunt esențiale pentru a începe
- 2 100-2000rpm Lab Stirrers, 180W putere de încălzire 716℉ Stir Hotplate, 55 Inch
- Pâlnie de separare conică cu perete greu de 2000 ml cu îmbinări 29/32 și robinet PTFE - 2L
- 3 Neck Round Bottom Flask RBF, cu 19/22 centru și lateral Standard Taper articulație exterioară (2000ML)
- O sticlărie de chimie 24/40 Kit de sticlărie de laborator de chimie 32PCS 250 1000ml pentru distilare Separare Purificare Sinteză - acest set are Condensatoarele Vigreux, Allihn, Graham și Liebig, precum și o altă pâlnie separatoare mai mică și baloane asortate cu gât 2 și 3
- Aparat de distilare cu filtrare în vid pentru laborator, balon de filtrare de 2000 ml, pâlnie gradată de 300 ml
- Dumnezeu să binecuvânteze jocurile de noroc online
Ca o încălzire aș dori să sintetizez propriul acid clorhidric, pare un loc bun pentru a începe. Am mănuși din nitril și o mască de respirat nouă, cu filtre de cărbune corespunzătoare.
Cred că ultima piesă finală de echipament de care am nevoie este hota de fum pentru siguranță. Am cumpărat gips-carton pe care îl voi tăia și îl voi modela într-o cutie vopsită cu vopsea epoxidică. Am nevoie de tuburi PTFE și de niște ventilatoare pentru a scoate vaporii prin scara ușii exterioare și acestea ar trebui să fie piesele finale absolute de care "cred" că ar trebui să am nevoie.
Sunt deschis la orice și toate sfaturile! dar sunt interesat în special de ceea ce @HEISENBERG, @Frit Buchner, @G.Patton, @Madre și @WillD cred despre acest set-up.
Mi-e foame să gătesc!!!