Question Methaqualone - Quaaludes

MediocreMan

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
21
Are cineva alte informații în afară de sinteză despre Quaaludes? Am auzit o mulțime de vibrații pozitive de la ea, dar nu multe interms de acces la.

idlewild

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
43

MediocreMan

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
21
Sunt conștient de sinteză, am fost doar surprins că se poate găsi acces la atât de multe medicamente într-o singură locație, dar nu și la Ludes. Am văzut unele dintre chimicalele mai rare, poate nu sunt bani în asta? Sunt doar curios.

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
Am preparat quaalude din anhidridă izatoică și O-toluidină cu acetil acetonă. Randamentul raportat pe erowid este de 80%. Eu am obținut cel mult 30%, deci urmând cantitățile din procedură, randamentul final a fost de aproximativ ~4g. Reactivii sunt în cea mai mare parte foarte ieftini, dar atunci când dozele sunt de câteva sute de miligrame, devine destul de dificil să faci o mulțime de doze. Prin urmare, prețul este de obicei nerezonabil pentru majoritatea. Aș putea să le vând aici dacă suficient de mulți oameni ar fi interesați și dispuși să plătească prețul.

View previous replies…

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Mulți oameni care nu au încercat niciodată MQ îl vor doar pentru că, neștiind incredibilul sfânt graal pe care îl reprezintă acest compus dacă este fabricat corect, indiferent de HCL de Freebase. Sau ei CRED că au încercat-o, una dintre acele vechituri, fie prea slabă, fie toxică, fie mutagenă, fie care dă convulsii - este o mulțime de analogi care au eșuat. Iar cel care funcționează, este a) să te joci cu propria sănătate pentru a obține o mutație genetică sau pentru a ajunge intoxicat b) lovește puternic cu doar 1/6 din doza de MQ necesară. Dar nu este deloc nirvana dată de cea reală, originală.

Costul de producție, dacă este făcut corect, este de aproximativ 12-17 usd/g. De obicei se vinde cu 90 usd/g, pentru cantități mai mari, poate să scadă la 60. Dar există bătrâni ciudați care se bucurau de ea atunci când încă era disponibilă în farmacii - care sunt dispuși să plătească chiar și 120-150 usd/g.

idlewild

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
43
Apreciez foarte mult postările informative. Întotdeauna a fost pe lista mea de găleată, dar am fost obosit din cauza lipsei de loturi reputabile pe care le-am găsit și a absenței unui analog promițător.

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Unchiul are cu siguranță dreptate ;) Adică, cu 300mg experimentați mai întâi o plăcere de topire a mușchilor care se estompează într-o stare de relaxare totală, după 30-45 minute începe a doua etapă, vă puteți simți somnoros timp de 10 minute și un pic amețit, dar preocupările sunt spălate de o căldură orgasmică care se propagă în corpul tău, ca cea mai bună fericire a opioidelor. Dar, fără vreun căscat enervant. Când crezi că nu poate fi mai bine, după 60-70 de minute se declanșează ultima etapă, care completează perfect starea ta de bine fizică, o euforie foarte mohorâtă, blândă - stimularea confortabilă completează cercul, ajungând la cea mai de dorit stare pe care o poate oferi un drog (dacă nu cauți efecte psy/dissos, evident). După aproximativ 3 ore, după ce ai petrecut timpul în nirvana, dar cu o minte foarte lucidă și distrată - fără să te trezești în altă cameră, așa cum se întâmplă cu ușurință în cazul benzoblastelor sau al opioidelor puternice, poți merge să dormi și să ai cel mai bun somn pe care ți l-ai putea aminti, trezindu-te proaspăt și total satisfăcut de experiență.

Probabil că unchiul ar fi putut spune povești despre ceva care să depășească experiența paradisiacă a MQ, o altă clasă care nu se mai găsește nicăieri, cu excepția unei utilizări recreative aproape zero - adăugând la experiența MQ'sque, un plus în primele 20 de minute care oferă un vârf de euforie și stimulare ca cea mai bună cocaină și cea mai pură amfetamină combinate - înainte de a trece în celelalte 3 faze descrise mai sus.

În prezent sunt foarte ocupat IRL, dar mi-ar plăcea să vorbesc mai mult despre astfel de subiecte - În mod ideal ar trebui să fie pe un grup privat?

Pentru toți ceilalți cititori care iau în considerare analogii MQ: faceți orice, dar stați departe de NMQ, ar putea într-adevăr să vă dea un cancer gratuit (nu că se va întâmpla cu siguranță încercând unul, dar totuși, între toxicitate și necunoscutul "cât de mult este prea mult pentru a obține un efect mutagen", pe lângă faptul că nu este ca adevăratul MQ - nu este un risc care merită luat. MMQ vă va da convulsii cu > 40-50mg, nici eu nu aș sfătui o astfel de experiență. Și dacă găsiți pe cineva care pretinde că are produsul real și îl veți cumpăra, trimiteți-l la testul de laborator pentru propria dvs. siguranță. Vă rugăm să rămâneți în siguranță, astfel de frumuseți de compuși ar putea fi letale din mai multe motive diferite și nu trebuie considerate ca "RC-uri" din alte clase bine cunoscute.

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
Aveți perfectă dreptate cu privire la analogi. Am făcut și am încercat mebroqualone și mecloqualone și nu seamănă deloc cu cele reale. Mi-a fost prea frică să încerc ceilalți analogi, deoarece există un risc ridicat de convulsii. Nu aș recomanda deloc analogii. Există medicamente mult mai bune acolo. Methaqualone reală este bună, dar, în opinia mea, este exagerată. Cred că o mulțime de oameni o romanțează doar din cauza rarității și a faptului că probabil nu au luat-o în 30+ ani. Poate că sunt doar eu, pentru că nu-mi plac sedativele.

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38

Este întotdeauna subiectiv, desigur, dacă sunteți doar pentru stimulente puternice, disos sau psy, probabil nu este ceva care să vă atragă atât de mult. Dar pentru orice politoxic căruia îi plac atât uppers cât și downers, și pentru efectele psihologice și fizice pe care le dă, este foarte greu să nu-ți placă, dar înțeleg punctul tău de vedere.

@MadHatter
Sunteți la curent cu astfel de studii?

"În studiul de față, am identificat un nou analog de metacualonă, 2-fenil-3-(p-tolil)quinazolin-4(3H)-ona (PPTQ), într-o selecție de 67 de analogi la cinci subtipuri GABAAR aß2?2S."

"Astfel, analogul 2,3-difenil-quinazolin-4(3H)-onă (PPQ) a prezentat creșteri de 40-120 ori în potența modulatorie comparativ cu MTQ în a1,2,3,4,5ß2?2S GABAARs în testul FLIPR Membrane Potential Blue (FMP) bazat pe fluorescență"

"În cele din urmă, situl PPTQ s-a dovedit a fi legat alosteric cu siturile vizate de neurosteroizi și barbiturice, dar nu cu situl benzodiazepinic de mare afinitate în receptorul a1ß2?2S. În concluzie, dezvoltarea unui GABAAR ago-PAM foarte puternic și biodisponibil prin modificări subtile ale scheletului de metacualonă demonstrează că derivatizarea acestui medicament infam din trecut poate duce la modulatori cu caracteristici funcționale distincte la nivelul receptorilor."

Last edited:

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Informațiile de pe erowid și diverse altele găsite pe reddit și alte comunități de chimie ar putea fi ok pentru chimiști foarte pricepuți, dar nu suficient de detaliate și încă cu unele variabile în joc (pe baza precursorilor aleși), costuri și lucruri nespuse - lucruri care ar putea face viața mult mai ușoară permițând unui chimist mediocru să realizeze o sinteză excelentă cu randamente ridicate. Și să aibă mai puține probleme în ultima, dar nu cea din urmă parte a purificării - în caz contrar, obținerea unui produs final cu cancer vezical nu este cu adevărat obiectivul pentru încercarea de a crea una dintre cele mai plăcute substanțe chimice din farmacologia de epocă.

Singurul loc din lume în care mai este un produs farmaceutic este Africa de Sud, dar controalele ISO/calității sunt atât de slabe, încât pastilele din blistere conțin O-toulidină și acesta este unul dintre numeroasele motive pentru care persoanele care abuzează de ele ajung să aibă această boală. Unul dintre foarte puținele cazuri din lume în care un sintetic ilegal ar fi mai bun decât un produs farmaceutic.

Am acces la informații nepublicate care mi-au fost lăsate de trei chimiști foarte pricepuți care au fabricat mai multe loturi de MQ (și am putut confirma puritatea acesteia, trimisă de două ori la teste de laborator) - cu privire la recuperarea precursorilor necontrolați fără a pierde timp cu pași suplimentari, o descriere foarte detaliată a rutelor de sinteză alternative nepublicate sau incomplete, precum și detalii pentru un proces de purificare simplu/eficient.

Nu am cunoștințe de chimie, prin urmare înțelegerea mea a acestui patrimoniu este limitată. A văzut tendința de MQ "revenind", chiar dacă pentru moment doar văzut ca tăiat în alte produse chimice (wtf, de ce - și nu, nu vorbesc de NMQ sau MMQ vândute din chineză) și nu pe scena publică (poate mai bine așa? Îmi pot imagina junkies benzo obtinerea unele doar pentru că reputația sa sau adolescenți care au văzut Wolf of Wallstreet pe netflix - și gândindu-se în cel mai rău caz, dacă iau un alt cucui, ar doar adormi sau du-te în explozie benzo - știm cu toții nu va ajunge, probabil, ca acest lucru, în schimb, cu un somn veșnic) - Nu mă simt ca împărtășind informații pe acest post public - dar chimiștii interesați care doresc să realizeze o sinteză a acesteia, atâta timp cât este pentru uz personal sau doar de partajare cu câteva persoane care știu ce fac - precum și unele precursori pot da gratuit (în funcție de țara dumneavoastră) - poate PM mine.

PS: Nu am pregătire științifică, dar nu sunt complet prost - orice persoană legată de LE care ar trebui să meargă să facă lucruri mai bune, cum ar fi vânătoarea de teroriști sau pedofili în loc să piardă timpul aici, sau orice chimist clueless wannabe aleatoare care doresc doar precursori gratuit - atunci nu pierde tastele tastaturii încercând să mă contacteze :)

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
Produsele vândute în Africa de Sud sunt fabricate, în cea mai mare parte, în laboratoare clandestine. De asemenea, sinteza este foarte ușoară. Puteți cumpăra toți precursorii (chiar dacă în cantități mici) fără ca o echipă SWAT să vă lovească în ușă. Chiar dacă nu puteți obține o-toluidină, puteți obține acetil-o-toluidină, care nu este deloc supravegheată. (din câte știu eu) Un simplu reflux în HCl v-ar obține toluidina, și nu o faceți cu acidul antanrilic. Dacă comandați suficient de mult din acesta, vă promit că veți fi vizitați de agenții federali.

View previous replies…

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Vreți să spuneți reflux cu acid GA și acid sulfuric 98%? - poate că este exact problema acidului antranilic care cauzează multe probleme chimiștilor obișnuiți care încearcă să facă MQ? Există alte 2 modalități pe care le-am documentat pentru a extrage acidul cu o singură etapă din alți precursori necontrolați, nu sunt sigur de randamentele ridicate.
Interesul meu puternic pentru acest compus - mai mult decât scopuri recreative (sincer, pentru mine este mai bun decât mai multe opioide, inclusiv fentaloguri și zene încercate până în prezent) - este pentru supraviețuire - din cauza unei boli specifice de somn / vise.

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
Nu, mă refer doar la deacetilarea acetil-o-toluidinei pentru a obține o-toluidină. Este mai scump, dar trebuie să te descurci cu ceea ce poți obține. Mă refer doar la obținerea precursorilor, nu la obținerea "dintr-o singură oală". V-aș sugera să căutați ajutor real, dacă aveți o problemă medicală, dar nu vă pot spune cum să vă trăiți viața. Este viața ta și trăiește-o așa cum crezi de cuviință. Rămâneți în siguranță și Dumnezeu să vă binecuvânteze💚

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Vă mulțumim pentru răspuns. O-Toulidina este de fapt foarte ieftină și nu atât de greu de obținut, cel puțin în UE. Caut ajutor real și am trecut prin nenumărați medici și mi s-au prescris peste 120 de medicamente - dar nimic nu a funcționat până acum, cu excepția celor pe care le-am menționat :/ V-am trimis un PM pentru a vă explica mai în detaliu istoricul medical pe care prefer să nu îl postez în public. dacă aveți un alt sfat nu ezitați să răspundeți la PM-ul meu.
Toate cele bune,