Looking for a vendor Methaqualone în Europa

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Bună ziua,

Am auzit adesea că metacualona este ușor de sintetizat și de obținut precursorii, dar de ce nimeni nu o produce sau nu o vinde în Europa?

Nouăzeci și nouă la sută provine din China sau India și este dificil să faci contrabandă cu metadonă din aceste țări, în special în țara mea, deoarece fiecare pachet de acolo este verificat amănunțit. În Africa de Sud, este cel mai ușor să obții metacalonă; atunci când intri în legătură cu dealerul care produce pastilele, poți obține chiar și pulbere de metacalonă pură. Cu toate acestea, după cum am menționat, contrabanda este dificilă.

Caut o legătură pentru o afacere pe termen lung în Europa. Nu intenționez să o cumpăr pentru uz personal; vreau să o vând sub formă de pastile și să reintroduc Quaaludes în Europa.

Contactați-mă doar dacă puteți achiziționa cantități bune și dacă prețul dvs. este bun.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Cred că este doar bc pur și simplu nu există suficientă cerere în Europa cel mai bun u poate face dacă u rl doresc este doar pur și simplu producându-l singur

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Cunosc un chimist bun, dar precursorii și materialul pentru fabricarea precursorilor sunt foarte supravegheate în țara mea. Și atunci când aș face contrabandă cu precursori din India sau China, aș putea face contrabandă și cu pulbere/pastile de metacualonă.

Am nevoie de o persoană de contact care să poată face contrabandă sau care să expedieze din Europa.

View previous replies…

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Da, dar sunt foarte ușor de făcut, le poți face cu ușurință din materiale de bază. acidul acetil antranilic din anhidridă ftalică sau antranilat de metil o toluidină din toluen și pentru catalizator poți folosi tot felul de rahaturi precum PCl3, POCl3, PCl5 sau acid polifosforic. qualuude este o sinteză destul de ușoară

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Toată lumea îmi spune că este ușor, dar nimeni nu vrea să vândă sau să producă quaaludes. Deci, fie nu este ușor, fie nimeni nu vrea să facă bani lol.

Dar o toluidina este foarte toxică, așa că ai nevoie de echipament adecvat pentru a nu face cancer.

Și credeți-mă, cererea este acolo. Aș putea vinde cu ușurință 20-30k pastile pe lună. Quaaludes sunt un drog unic, mai bun decât benzile.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Da, sigur, cererea poate fi acolo, dar nu credeți că oamenii vor încerca doar o dată și apoi nu vor mai reveni? mai întâi trebuie să o promovați mai mult în general, apoi se pot face bani mulți

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,894
Deals
1
Mănuși, mască și hotă de ventilație? Nu este mai periculos decât producția de Al/Hg sau alți compuși nitro utilizați în sinteze clandestine.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
da Al/Hg este doar la un alt nivel sărurile solubile de mercur sunt rl nu se joacă cu, dar o toluidină aint că rău. o capcană de gaz și un respirator este prolly suficient

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
50 dintre clienții mei ar cumpăra-o direct și, credeți-mă, quaaludes s-ar răspândi ca focul în țara mea

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
hm ig atunci du-te pentru ea face suma. nu are nevoie de un chimist pentru ea

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
685
Deals
65
Omule, ăsta e SINGURUL lucru pe care am vrut să-l fac vreodată. Bring the ludes back :D Poate anul viitor! Voi rămâne doar gătit 4MMC în acest an