Sunt aici doar pentru răspuns. Ieri am curățat ceva zdrobindu-l și spălându-l în acetonă 100% în pâlnia mea Buchner, apoi am fiert niște apă distilată și am pipetat-o până când totul s-a dizolvat. Apoi am încălzit niște acetonă și am adăugat-o picătură cu picătură la amestecul care stătea în cratița în care am fiert apa (în stil cazan dublu) până când a devenit tulbure. Apoi am mai adăugat câteva picături de apă până când s-a clarificat. Apoi am pus capacul pe borcan și l-am învelit cu un prosop ca să se răcească.vadupă câteva ore a intrat în frigider. Înainte de culcare l-am pus în congelator. În această dimineață era o suspensie înghețată care nu se putea separa, așa că am încălzit-o și am evaporat tot lichidul. Am lăsat-o să se solidifice și am răzuit-o din borcan pe o folie și am pus-o sub un bec. Ceea ce am acum sunt noduli cristalini amorfi, dar a pierdut 23% din greutate și are un gust mult mai bun și te droghează mai ușor.
Rezumat; clătirea cu acetonă a fost rezonabil de eficientă, iar recristalizarea a fost inutilă