- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 67
Caut alternative la esterii și sărurile glicidatului pmk, iar în SUA acestea sunt acum supravegheate într-o anumită formă, de la strict ilegal la lista de supraveghere specială. Ele sunt cunoscute, iar pentru nevoile mele de securitate acest lucru reprezintă o problemă.
Așadar, aceste substanțe chimice au fost incluse recent pe lista de supraveghere specială;
metil 2-(1,3-benzodioxol-5-il)-3-oxobutanoat (MAMDPA; MDMAPA)
Mă întreb dacă cineva are versiunea etil a acestei substanțe chimice.
Există, de asemenea, un precursor de amfetamină necontrolat analog cu MAPA, dar cred că MGPA, sau metil 3-oxo-4-fenilbutirat, este complet legal în SUA, precum și etil 3-oxo-4-fenilbutirat.
Mă întreb dacă versiunea metilendioxi a metil 3-oxo-4-fenilbutiratului de metil, sau varietatea de etil, este disponibilă.
În caz contrar, dacă există substanțe chimice noi, legale în SUA, sunt deschis și la acestea. Dacă cineva mi-ar putea indica direcția corectă, ar fi minunat! Vă mulțumesc!
Așadar, aceste substanțe chimice au fost incluse recent pe lista de supraveghere specială;
metil 2-(1,3-benzodioxol-5-il)-3-oxobutanoat (MAMDPA; MDMAPA)
Mă întreb dacă cineva are versiunea etil a acestei substanțe chimice.
Există, de asemenea, un precursor de amfetamină necontrolat analog cu MAPA, dar cred că MGPA, sau metil 3-oxo-4-fenilbutirat, este complet legal în SUA, precum și etil 3-oxo-4-fenilbutirat.
Mă întreb dacă versiunea metilendioxi a metil 3-oxo-4-fenilbutiratului de metil, sau varietatea de etil, este disponibilă.
În caz contrar, dacă există substanțe chimice noi, legale în SUA, sunt deschis și la acestea. Dacă cineva mi-ar putea indica direcția corectă, ar fi minunat! Vă mulțumesc!