Question Lsd, pudră închisă la culoare?

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74
Aș dori să știu dacă cineva a văzut vreodată LSD sub formă de pudră gri/neagră? Cineva pe care îl cunosc a comandat o cantitate mică de la o companie chineză și cred că a fost înșelat... a amestecat 0,22g în 100ml IPA, dar persoana testată nu a putut simți niciun efect după 2-3 picături. Are cineva o idee? Poate că a făcut ceva greșit. Dar nu am auzit niciodată de lsd cu pulbere neagră.

Gale

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
În urmă cu 10 ani, pulberea LSD neagră sau închisă la culoare nu era neobișnuită, puritatea a crescut foarte mult și prețurile au scăzut în urma conflictului TGUK VS JOR. Întotdeauna am numit chestia întunecată china xtal. Un vânzător de pe TMG vindea catalogul china lsd care era maro deschis. Nu sunt sigur ce ai, dar sună ca și cum ar fi material precursor. Cât ai plătit pentru el? '

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Vă scriu în privat... vă aștept răspunsul... să fiți bine.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Vă rugăm să numiți produsul?șansele de a dori să achiziționați o parte din acesta dacă funcționează bine.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
am primit o mostră din această pulbere maro din china și s-a dovedit a fi inactivă, poate este un precursor??.. nu știu, mostra mea a ajuns într-un coș de gunoi... dar mai mulți furnizori legitimi de catinone până în prezent o anunță atât pe L.S.D, cât și pe ald52, cel puțin pentru mine a fost misterios, așa că am cerut o mostră, rezultatul in vitro: inactiv în doze bine ajustate.

T0lek511

Don't buy from me
Resident
Reaction score
86
Deals
1
LSD sub formă de pulbere este prima prostie. LSD este atât de puternic încât se vinde ca lichid