Question Locația laboratorului

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Hei, BB!

Am fost blocat într-o buclă în timp ce culegeam cunoștințe despre domeniu, iar acest gând mi-a stat în minte încă de la început.

Unde îmi pot pune laboratorul? Am o paranoia mare care mă conduce la a avea un opsec bun, dar în acest caz a fost o exagerare pentru mine, orice indiciu?

Prima mea idee a fost să creez un mic buncăr off-grid pentru a putea coace cu liniște, dar prețurile terenurilor și tot rahatul ăla legal din spate este o durere de cap.

Cu dragoste, kpach!

Solution
For most people the best place to have a lab is don't have one. Use non specific equipment when you can and use the specific equipment and then put it away in the back of the closet or somewhere hard for snoops t get to. Make it something mundane. 20l reactor? Nah that's an old water heater the trash man wouldn't take, says so right on the box. That old deep freezer with a padlock in the garage? I put a lock on it so no kids would climb into it, it hasn't worked in years, hell I lost the key years ago

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
După părerea mea, cel mai bun loc pentru a te ascunde este în partea laterală a avionului. Atâta timp cât nu lași paranoia să pună stăpânire pe tine și reușești să îți păstrezi mintea rece. Nimeni nu va căuta vreodată ceva ieșit din comun într-un loc obișnuit. Asigură-te doar că îți acoperi urmele și nu cauzezi neplăceri celor din jur. Am o carte interesantă dedicată acestui întreg subiect. Trimite-mi un DM dacă vrei să o ai!
G0NBwP6qxl

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Văd că este ca și conceptul Grayman, mulțumesc pentru contribuția ta! Vă voi trimite imediat un dm.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Pentru majoritatea oamenilor, cel mai bun loc pentru a avea un laborator este să nu aveți unul. Folosiți echipamente nespecifice atunci când puteți și folosiți echipamente specifice, apoi puneți-le în fundul dulapului sau undeva unde este greu pentru spioni să ajungă. Fă-l ceva banal. Reactor de 20 l? Nu, acela este un boiler vechi pe care gunoierul nu l-ar lua, scrie chiar pe cutie. Congelatorul ăla vechi cu lacăt din garaj? I-am pus un lacăt ca să nu se urce copiii în el, nu mai funcționează de ani de zile, la naiba, am pierdut cheia cu ani în urmă

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Ofuscarea instrumentelor pe care le-aș folosi pentru a le face să pară normale, îmi place foarte mult această idee! Mulțumesc, prietene!

Solution

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
165
Sunt de acord cu Frit până la ultimul cuvânt. Acesta nu este tipul de atac pe care doriți să îl invitați și să încercați să îl deviați. Cel mai bun caz în acest scenariu, este atunci când ei încearcă să apuce ceva, să fie o fantomă. Încearcă să improvizezi și să deghizezi totul în lucruri de uz casnic. Ardeți orice lucru de unică folosință pe care îl puteți face. Încercați să țineți lucrurile specifice cât mai departe posibil, cel puțin demontați-le, separați-le bine și ascundeți-vă cât mai bine și încercați să aveți o scuză plauzibilă. Orice lucru păstrat în jur nu ar trebui să fie ilegal și cu siguranță nu prea suspect, iar orice lucru care ar putea fi folosit împreună trebuie să fie într-o concentrație foarte scăzută, de exemplu, nu aveți un dulap cu solvenți în magazie de dragul comodității, păstrat din lene. Nu păstrați în dulap tot ce aveți nevoie pentru un shake n bake. Lucruri evidente, dar nici nu te gândi prea mult la ele. Ascuns la vedere este calea de urmat. Încearcă să mărești și să gătești mai puțin, dacă este posibil.

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Sunt extrem de recunoscător pentru contribuția dvs. și a persoanelor de mai sus, ideea laboratorului meu este mai puțin încețoșată acum! Apreciez foarte mult.