Question IV pentru începători.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
41
Bună ziua aici poate întrebare destul de prost 😀 dar im oameni interesanți, cum injectați meth sau unele ca 4 mmc? Nu pot găsi un răspuns clar, așa că o voi întreba pe ea... îmi pare rău dacă cineva a postat-o deja....

Deci, așa cum am văzut unii oameni doar se amestecă apă sterilă cu ca meth zdrobit și apoi doar injectare directly, este sigur? Sau trebuie să adăugați niște limuntus sau ceva de genul ăsta?
N-am folosit niciodată IV, doar curios...ty
Dacă cineva are experiență, vă rog, voi fi fericit dacă vă puteți împărtăși experiența.

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Nu am făcut niciodată IV, dar am văzut suficient Breaking Bad și pot pune 1 și 1 împreună.

Trebuie să sterilizați substanța, acest lucru se face în mod normal prin dizolvarea acesteia (metamfetamină și 4-mmc în apă, sau acid citric pentru, de exemplu, heroină) și apoi gătiți-o pe o lingură astfel încât să fiarbă și să devină sigură pentru IV. După aceea, se introduce lichidul într-o seringă prin intermediul unei vată pentru a filtra orice particule solide și se ia doar lichidul.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
41
Sunteți sigur că este necesar să gătiți? Nu inafe pentru a pune doar apă sterilă în ea cu supstance? Ty pentru răspuns

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Da, sunt destul de sigur. Gândiți-vă la asta. Produsul trece prin cine știe câte mâini. Este posibil să fie tăiat cu cine știe ce substanțe, amestecat cu elemente nesterile în pungi nesterile. Vor exista bacterii și germeni microscopici în el, iar aceste lucruri nu vor fi omorâte de apa dumneavoastră sterilă. Trebuie să o sterilizați cu alcool (dar atunci nu va fi bună pentru perfuzie) sau căldură, prin urmare trebuie să fie gătită.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
41
Oh okey, care fac sens 🙂, nu a lovit va efect asupra meth sau 4 mmc în timp ce fierte etc poate deteriora produsul și pot folosi doar filtru de bumbac de la țigara pe care o roll?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,110
Deals
1
De unde pot obține acest "limuntus"?🤷 ce face? Injectarea de substanțe direct în vene ocolește o mulțime de elemente de siguranță încorporate în corpul tău. Nu e grozav să injectezi droguri de stradă. Am încercat o dată, cu niște cocaină.
Pentru numele lui Dumnezeu, da, aș spera să fie cât mai igienic posibil. Fierberea nu sterilizează nimic, dar omoară virușii și bacteriile vii. Imaginează-ți infecția pe care ai putea să o iei injectându-ți un rahat care a avut zeci de țări din lumea a 3-a, ștergându-și fundul cu mâna goală, mâinile atingând-o 😱 cu siguranță s-ar lipi de solubilă în apă, trasă printr-un tampon de vată, fără pete în ea, în funcție de ce a fost aș putea să o extrag A/B mai întâi.....
100 mg de cocaină nu m-au drogat când am încercat. Am țintit jos, ar fi trebuit să încep de la 200mg.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Limuntus este acid citric, sub formă de pulbere. Acolo de unde vin eu, îl puteți obține foarte ușor în orice piață, deoarece este utilizat în mod obișnuit în gătit. Probabil că și dumneavoastră îl puteți obține foarte ușor, dar probabil că nu se numește limuntus.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Asigurați-vă că folosiți echipamente curate și tamponați zona de injectare cu alcool. Infecțiile cu sânge și altele sunt rele