Question Problemă cu încărcarea imaginilor.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,104
Deals
1
Am încercat să-mi schimb avatarul, dar îmi tot spune că nu există suficientă memorie pentru a finaliza sarcina. Am 6 gb liberi și 25 gb pe cardul meu micro-sd. Nu este o problemă de memorie. Mi-am șters memoria cache. Ceva idei?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,104
Deals
1
😅😅😅😅 Nu pot, nu mă lasă să încarc o imagine. Voi încerca din nou. Acest telefon este jailbroke, așa că uneori face lucruri ciudate
CxyEuA0DVl

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,104
Deals
1
🤷🤷🤷 Am primit o eroare 503 mai devreme, cine știe ce fac, eu nu 😜😜 bine, lasă-mă să încerc să-mi schimb avatarul și să văd ce se întâmplă

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,104
Deals
1
Bine, deci problema mea este că, atunci când încerc să-mi schimb avatarul, se deschide un ecran cu poze aleatorii care nu par a fi niciun fișier anume. Este atunci când, pe acel ecran am lovit browse, și naviga la folderul pe care îl primesc mesajele de eroare. De asemenea, am folosit Tor, iar acum nu mai folosesc. 🤔🤔🤔😅🤷 Poate că dosarul în care încerc să navighez se află pe cardul meu SD, iar aceasta este problema. Voi verifica asta și îmi pare rău, ar fi trebuit să investighez toate opțiunile înainte de a posta.