Question Este necesară agitarea constantă în timpul distilării cu abur a apei?

tucoXxX

Don't buy from me
New Member
Solutions
2
Reaction score
11
Este necesară agitarea constantă în timpul distilării cu abur a apei? Mulțumesc ansver

Solution
I use a double jacketed reactor. with cooling equipment. top mixer. I'm just a beginner, I'm doing my third synthesis. p2np, nabh4, cucl2 route . I want to make oil

Pervitin

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Întrebarea dvs. este puțin inexactă. Dar în timp ce o distilare se desfășoară, aceasta previne întârzierile periculoase ale fierberii.

tucoXxX

Don't buy from me
New Member
Solutions
2
Reaction score
11
Este bun dacă îl amestec? 100 rpm. engleza este proastă, îmi pare rău

tucoXxX

Don't buy from me
New Member
Solutions
2
Reaction score
11
dar nu am habar 😄 așa că amestecul este în regulă. Nu eram sigur, dar mulțumesc pentru răspuns. Îl amestec 😄

Pervitin

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Este greu de spus fără a cunoaște configurația dumneavoastră, depinde de tipul de agitator. Dar cred că vedeți dacă totul se mișcă probabil.

tucoXxX

Don't buy from me
New Member
Solutions
2
Reaction score
11
Folosesc un reactor cu cămașă dublă. cu echipament de răcire. mixer de top. Sunt doar un începător, fac a treia mea sinteză. p2np, nabh4, ruta cucl2 . Vreau să fac ulei

Solution

Pervitin

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Nu sunt un expert, dar aș spune că ar trebui să cumpărați un balon rotativ mai mic din cauza pierderilor în aceste reactoare de dimensiuni mari.

tucoXxX

Don't buy from me
New Member
Solutions
2
Reaction score
11
În cele din urmă am reușit să fac ulei de a. A treia oară am reușit. Sunt un amator complet. Acum pregătesc un traseu p2np de 1 kg. Voi posta poze în câteva ore. Sunt foarte fericit dacă cineva are nevoie de ajutor, sunt fericit să ajut cu sinteza uleiului. Pot explica în limbaj de amator 😀