- Language
- 🇫🇷
- Reaction score
- 55
Prima dată când am avut 3,5g și prima dată când am avut 5,5-6g, erorile mele potențiale sunt că pH-ul meu nu a fost foarte bun cred, poate prea scăzut și 4-MMC meu nu a fost foarte alb după filtrare, cred că este din cauză că am lăsat acetona și HCl soluție cu 4mmc în congelator, deoarece câteva ore mai târziu, soluția de lapte alb era albă, dar cu ceva roșu/portocaliu, cred că am făcut o eroare și la metilare, cred că am lăsat soluția mai mult de 2 ore, nu știu dacă este o eroare, oh și soluția mea nu era fierbinte, o fac în podul meu și temperatura este rece, deci.. Poate că reacția nu este suficient de fierbinte pentru a avea un randament maxim, pot încălzi soluția la început pentru a începe reacția poate?
Prima dată când am pus 4-MMC/acetonă/HCl în congelator timp de 8-10 ore, piatra de 4-MMC era foarte, foarte albă, dar acetona/HCl era partea de jos, deoarece nu am amestecat înainte de etapa de congelare...
Dacă cineva mă poate ajuta să cresc randamentul, vă rog? :'(
Prima dată când am pus 4-MMC/acetonă/HCl în congelator timp de 8-10 ore, piatra de 4-MMC era foarte, foarte albă, dar acetona/HCl era partea de jos, deoarece nu am amestecat înainte de etapa de congelare...
Dacă cineva mă poate ajuta să cresc randamentul, vă rog? :'(