Question Dacă am un grup de oameni și un magazin și vreau să îi mut aici pentru a cumpăra prin BB

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Dacă am un grup de oameni și un magazin și vreau să îi mut aici pentru a cumpăra prin BB pentru a se simți mai în siguranță, este în regulă? În sensul că îmi vor cumpăra poate mult, au voie din prima să cumpere de la mine fiind un nou vendo/vânzător?

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Îmi pare rău, mai am o întrebare. Dacă cineva postează un subiect despre "Caut canabinoizi sintetici", am voie să-l redirecționez către postul meu de pe piața drogurilor BB sau să-i las un mesaj privat? Va multumesc foarte mult

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Da, se poate. Eu aș spune că este necesar

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Dar nu uitați, este o regulă generală bună că toate tranzacțiile trebuie să treacă prin escrow pe forum. Încercarea de a atrage un utilizator în orice mesagerie pentru a ocoli escrow aruncă imediat umbra unui escroc asupra ta

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
am venit special pentru escrow . clienții sunt fericiți cu escrow :)
încă o întrebare . Politica noastră de reship este acceptată ?

# Pentru Europa oferim 100% reship sau bani înapoi !

## În afara teritoriului european oferim doar 25% bani înapoi sau 25% reship în caz de pierdere sau dacă sunt returnate înapoi la expeditor nu mai poate fi ridicat. Deci, pachetul este pierdut pentru totdeauna !

## Nu oferim reship pentru coletele expediate fără urmărire!

## Nu trimitem comenzi sub 10g cu urmărire!

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Prin urmare, va trebui să lucrați numai la UE. În ceea ce privește toate coletele trimise fără urmărire și care nu sunt primite de cumpărător, voi face o rambursare completă.

Escrow-ul nostru garantează că cumpărătorul va primi bunurile sau va primi banii înapoi. Orice abateri de la această regulă nu sunt ok.