Question Am nevoie de ajutor, cine știe N-BOC NORKETAMINE, ajutorul tău nu va fi gratuit

hider8028

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
15
Am nevoie de ajutor, cine știe N-BOC NORKETAMINE, ajutorul tău nu va fi gratuit

Brinda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Aș putea face niște cercetări în acest sens. Știu deschloroketamine, dacă vă interesează ceva legat de asta.

hider8028

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
15
Poate fi utilizat pentru fabricarea ketaminei?

Brinda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Ei bine, este un analog al ketaminei. Este legală în majoritatea locurilor și oferă un "high" egal, dacă nu chiar mai bun.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
Hei, tocmai am căutat și un site spunea
"Norketamina(5) este un metabolit major al ketaminei(4) care este produs de enzimele citocromului P450 din ficat. Acesta continuă să fie hidroxilat pentru a forma (2R,6R)-hidroxinorketamina. Acest din urmă compus are, de asemenea, o activitate antidepresivă promițătoare, dar diferă de derivații menționați mai sus în sensul că este inactiv atât ca anestezic, cât și ca psihostimulant."

sunt destul de sigur că n-boc norketamina este un derivat al norketaminei cu un inel de protecție. nu știu dacă are vreun efect asupra funcționalității, totuși. asta căutați sau aveți nevoie de altceva? nu ezitați să mă contactați prin pm

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
N-BOC înseamnă N-benziloxicabonil, care este într-adevăr o grupă protectoare datorită ușurinței cu care se îndepărtează și care poate ajuta fie la monoalchilarea substratului, fie trebuie îndepărtată înainte de alchilare. Derivatul N-BOC poate să nu fie considerat nici medicament, nici precursor în unele locuri în care legea este astfel.