Sunt dispus să plătesc pentru 20 kg de a-pvp sinteză rețetă simplă echipamente

Taiwan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Sunt taiwanez și nu înțeleg engleza. Folosesc un traducător pentru a vorbi cu dumneavoastră. Am nevoie de echipamente simple și de materiale pentru rețete. Toate acestea au fost achiziționate. Cele 1-10 kilograme de gheață de acetat de etil din videoclipul studiului meu au doar o cantitate mică de cristalizare la congelare. Am nevoie de echipament simplu. Sunt dispus să plătesc USDT pentru rețetă. Vă mulțumesc.

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
154
Deals
23
Hei,
Nu trebuie să plătiți pentru nimic aici. Doar începeți călătoria dvs. în chimie și duceți la sinteza de succes prin citirea unora dintre subiectele de bază:
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...igation-of-laboratory-methods-and-names.1186/
În secțiunea FAQ de laborator puteți obține informații de bază, după ce citiți subiecte interesante sau lucruri cu care vă confruntați într-o sinteză pvp, veți putea să o efectuați cu succes
Mulțumind pentru experți și munca lor - putem avea cunoștințe dintr-o bucată.
Aș sugera să faceți primii pași în învățarea limbii engleze, de asemenea - este foarte util pentru a înțelege și a vorbi, traducătorii nu traduce întotdeauna în mod corect:)