S Studenttt Don't buy from me Resident Joined Sep 29, 2022 Messages 42 Reaction score 20 Points 8 Nov 26, 2022 #1 Bună ziua Am nevoie de cineva cu cunoștințe de chimie organică care să poată să-mi arate sau să-mi explice în engleză simplă cum să transform hidroxlamina în ketamină
Bună ziua Am nevoie de cineva cu cunoștințe de chimie organică care să poată să-mi arate sau să-mi explice în engleză simplă cum să transform hidroxlamina în ketamină
drZarah Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 7 Reaction score 1 Points 1 01 Jan #2 Ce doriți cu adevărat? O cale sintetică de a transforma un compus cu cinci atomi într-o moleculă organică extrem de complexă? Upvote 0 Downvote
Ce doriți cu adevărat? O cale sintetică de a transforma un compus cu cinci atomi într-o moleculă organică extrem de complexă?
Zarder Don't buy from me Resident Joined Dec 17, 2022 Messages 39 Reaction score 7 Points 8 02 Jan #3 Cunosc o rearanjare termică care ar putea fi efectuată de la hidroxilimină la ketamină, nu hidroxilamină. Upvote 0 Downvote
Cunosc o rearanjare termică care ar putea fi efectuată de la hidroxilimină la ketamină, nu hidroxilamină.