Question Cum veți începe o vânzare de medicamente?

V.Hausner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Bună. Sunt farmacist cu un cv destul de lung.
Sunt foarte curios în legătură cu acest subiect și mă gândesc la această problemă ipotetică de anul trecut...
Să presupunem că cineva are abilitățile/mijloacele pentru a realiza o producție la scară mică de medicamente.
Să presupunem că această persoană nu intenționează să producă chestii puternice, ci doar rețete obișnuite (benzos, barbe etc.) de primă calitate (mai puțină incidență în interacțiunile letale/etc.)
Întrebarea este:
Cum va începe această persoană să vândă drogurile? Ce opțiuni are și cât de mult risc este asociat cu fiecare opțiune?
Să presupunem că el este, ca în serialul Breaking Bad, un tip inteligent căruia îi lipsesc abilitățile de stradă sunt... deci nu știe de unde să înceapă.

Salutări din vestul Europei

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,890
Deals
1
Bună ziua. În primul rând, această persoană trebuie să învețe cum să fie anonimă pe internet (în cazul în care această persoană dorește să vândă în siguranță prin intermediul web-ului). Următorul pas este să găsească o piață adecvată, unde să poată vinde produse. Ar trebui să își dea seama cum să utilizeze criptomonede anonime pentru a obține plăți și a rămâne în siguranță.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Aș începe prin a studia legislația din regiunea în care intenționați să activați. Trebuie să înțelegeți corect riscurile juridice înainte de a începe să vindeți. Apoi, așa cum a spus Patton, cercetați utilizarea anonimă a internetului, trimiterea și primirea de pachete. Studiați problemele legate de spălarea banilor. Alcătuiți o echipă de oameni cu care veți interacționa în activitatea dumneavoastră. Configurați producția, marketingul, gestionând propriile site-uri de vânzare sau folosind piețele locale pentru a face acest lucru.

Este mai ușor decât ar putea părea la prima vedere

Power

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
pentru toate entitățile de aplicare a legii, aceasta nu este o recunoaștere a vinovăției.

la un moment dat am fost un vânzător destul de mare pe darknet. aș fi dispus să împărtășesc tot ceea ce am învățat de la a nu fi traficant de droguri la a avea o operațiune de dimensiuni decente. mi-a luat aproximativ 4 luni pentru a ajunge la un nivel de vânzător și de încredere de 6 și 5, cred.

Am fotografii pentru a susține cele mai multe dintre acestea, cu toate acestea, acestea sunt recuperate de la o copie de rezervă PC, astfel încât acestea sunt ușor împrăștiate.

Dacă sunteți interesat și foarte serios, vă voi ajuta.