Question Cum se prepară crytall ecstasy sub formă de pastile?

SebastianMorne

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Mă întrebam cum s-ar transforma cristalele în pastile, deoarece acestea se vând mai bine, știu arleady unde să cumpere presa doar nu cum să coloreze pulbere de cristal fără a pierde puritatea și toate cele.

StarWars

Don't buy from me
New Member
Reaction score
72
Cel mai bun Pill Press ZP9 u pot cumpăra eu sunt pe Europa sau China ieftin

StarWars

Don't buy from me
New Member
Reaction score
72
Hi im au pastile mor modul de a pilula presa zp9 și pulbere cu culoare pentru a făcut pastile greu xtc

SebastianMorne

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Bună ziua, vă mulțumesc pentru ofertă, dar am deja o presă pe care o împrumut de la un prieten, dacă vreodată voi face destui bani pentru a investi în una pentru mine, nu voi ezita să vă contactez. Să aveți o zi minunată în continuare!

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
pur și simplu pulverizați cristalul pentru a crea o pulbere foarte fină și amestecați pulberea mdma cu un agent de compactare, cum ar fi stearatul de magneziu și celuloza microcristalină, împreună cu colorant pudră, acesta poate fi achiziționat deja preparat de pe internet îl veți găsi ca: Readymix binder for press pill sau mai bine direct am vorbit cu partenerul și prietenul nostru STARWARS. După ce ați amestecat și ați făcut calculele pertinente pentru a ajusta greutatea pastilelor dumneavoastră, veți fi gata să o puneți în mașina de presat mașină tdp-0 sau mașina pe care o veți folosi