Question Cum să impregnați săruri (amfetamină, mdma, cocaină) în plastic, să le expediați și să recuperați sărurile în țara de destinație.

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Creșterea laboratoarelor de cocaină în Europa semnalează "moartea" cărămizii de cocaină de contrabandă

Experții în droguri spun pentru VICE World News că traficanții dizolvă din ce în ce mai mult cocaina pură în materiale și o extrag în laboratoare europene la scară largă.

"Inelul expedia în peleți de plastic impregnați cu cocaină: o metodă care însemna că drogul era complet nedetectabil în timpul controalelor vamale standard, a explicat poliția."

Cum se impregnează cocaina în granule de plastic?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Am folosit hârtie tipărită a4 de documente plictisitoare pentru a înmuia 10 g de sulfat de amfetamină, amestecat cu ducumente neîmmuiate și presat pentru a arăta nou după uscare. a zburat personal cu ei, a trecut chiar și controale suplimentare np, idk ce pierdere a fost, dar îmi imaginez că puțin, deoarece "ceaiul" a fost puternic.

Cool5678

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
ce fel de solvent a trebuit să folosiți, ați avut probleme de calitate, din câte știu eu, amfetamina se deteriorează fără ambalaj sigilat. ați cântărit produsul pentru conversia inversă, ați avut pierderi

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Apă.
Nu ați citit? Am înmuiat foile în apă fierbinte și am băut, nu am așteptat evaporarea.
Bineînțeles că au existat pierderi și bineînțeles că vor exista și mai multe pierderi dacă doriți să reconvertiți

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
282
Funcționează mult mai bine dacă folosiți hârtie "fără lignină" disponibilă în locuri care furnizează artiști. Aceasta este utilizată în principal pentru picturile în culori de apă și preia apa mult mai bine și uniform. Aceasta este hârtia care poate fi utilizată și pentru așezarea foilor de LSD; atunci trebuie să vă asigurați că este fără lignină și fără clor, dar majoritatea hârtiei din zilele noastre oricum nu este albită cu clor.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Eu făceam ceea ce voi numiți un laborator de cocaină.
Este doar woth it dacă importați din America de Sud direct

Cool5678

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
cât costă achiziționarea a 5 kilograme de la producător care sunt pierderile în timpul conversiei produsului

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
@Zan444 Importul din Brazilia este în regulă?
@UWe9o12jkied91d 10g pe foaie de hârtie este mult, incredibil o foaie subțire de hârtie poate avea atât de multă amfetamină.

View previous replies…

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Da, dar nu în cantități mici

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Da, dar nu în cantități mici

GermanWhite

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Are cineva informații pentru impregnarea cocainei în hârtie inodoră.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Când veți rezolva această problemă, vă rugăm să împărtășiți cu noi toți. Am stat în afara afacerii cu iarbă cea mai mare parte a vieții mele, deoarece este prea mirositor, dacă aș putea doar impregna în hârtie fără miros, de ce nu m-am gândit la asta înainte...

View previous replies…

GermanWhite

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Lucrez cu brazilieni care o fac, dar nu-mi spun cum, așa că știu că este 100% posibil. Hârtia miroase a trabucuri vechi dacă o miroși de aproape. Extracția se face folosind etanol alimentar 97%+. Se numește nedenaturat și a trebuit, de asemenea, să cumpăr distilatoare de apă. Știu că este foarte vag, dar poate un chimist dintre noi poate oferi mai multe informații.

antrax

Don't buy from me
Resident
Reaction score
56
Aveți un contact pentru importul de cocs în Europa?

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Cred că puteți folosi și apă, dar depinde în ce formă se află în hârtie. Dacă este Bază, apa nu va funcționa, dacă este HCL, apa ar trebui să funcționeze mai bine decât etanolul.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Se dizolvă și se pulverizează pe hârtie asta este. Aici nu este vorba de o mare chimie. După aceea îl extragi din nou și îl faci să strălucească și ai produsul final gata.

Cool5678

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
dacă ne vom uni, le vom dezvălui secretul. Sunt gata să primesc material pentru probe și să îl analizez pe un spectrometru și alte echipamente analitice.

kdelorian

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
1
Acest subiect este foarte interesant, în special impregnarea plasticului. Cred că este o metodă foarte bună, dar nu pot oferi nicio informație deoarece mă ocup mai mult de distribuția angro a produselor în Europa, dar sunt foarte interesat de subiect.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
45
Dacă produsul suport este uscat, cum ar fi hainele, hârtia etc., trebuie să îl impregnați ca bază (mai puțin mirositor, mai puțin sensibil la umiditate, mai puternic... etc...), dacă doriți să îl scoateți, căutați un solvent care nu dizolvă produsul suport. Dizolvați baza dvs. de cocaină în acel solvent și cristalizați în acel solvent cu hcl. Uneori trebuie mai întâi să vă curățați baza de cocaină dizolvată, deoarece puteți obține o culoare din produsul purtător. De exemplu, culoarea albastră a blugilor atunci când îi folosiți ca produs suport.
Când forțele de ordine arestează un laborator de cocaină care spală cocaina din produsele purtătoare, vedeți întotdeauna o mulțime de solvenți (aceton/mek/hexan/ethylacetate)
De asemenea, în Țările de Jos se produc multe accidente (explozii/incendii) în cazul laboratoarelor mici de "spălare" a cocainei.

gringo0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
14
El nu are nevoie să o impregneze ca bază în special pentru miros, deoarece baza are un miros mai puternic decât hcl, pasta de bază are cel mai rău, acest lucru se datorează prezenței diferitelor impurități și solvenților utilizați în timpul producției sale, cum ar fi kerosenul sau benzina... Uneori, "suportul" ar putea fi mirositor de hcl, în funcție de bucătăria din care provine, de obicei, doriți să evitați columbian din cauza mirosului puternic de motorină, peruvian face aproape aceeași metodă ca și columbian, dar este mai bine, cea mai bună opțiune este bolivian hcl, ei încă folosesc eter dietilic oldschool pentru a face forma hcl și spălare, de aceea bolivian au mai puțin miros comparativ cu altele...
Acest tip de sistem cu hcl este pentru micii contrabandiști care încearcă să aducă din a/b câteva kilograme sau cam așa ceva... Băieții mari din această industrie impregnează pasta de bază în mai multe forme după cum doriți și o aduc înapoi în laboratorul punctului de destinație la fel cum o fac în țara de origine în junglă din SA