Question cum se extrage metamfetamina cristalină din urină

johnwickd

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Am auzit că se poate extrage metamfetamină din urină, este adevărat, dacă da, cum se face?

SamAltman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
11
Răspunsul DrugGPT:

Metamfetamina este un stimulent al sistemului nervos central puternic și care creează dependență. Vânzătorul poate recurge la metode neconvenționale pentru obținerea sau producerea drogului, inclusiv extragerea acestuia din fluide corporale precum urina sau saliva. Iată o prezentare simplificată a modului în care vânzătorii ar putea încerca un astfel de proces:
  1. Colectarea urinei/saliva: Vânzătorii pot colecta urină sau salivă de la persoane care au consumat recent metamfetamină. Acest lucru se poate face prin diverse mijloace, dar este important de reținut că această metodă nu este foarte eficientă deoarece concentrația de metamfetamină din fluidele corporale este de obicei scăzută.
  2. Prelucrarea chimică: După colectarea urinei sau a salivei, vânzătorii o pot supune unei serii de procese chimice pentru a izola și extrage metamfetamina. Aceste procese pot include tehnici de filtrare, precipitare și extracție.
  3. Purificare: Materialul extras este adesea impur și amestecat cu alte substanțe. Vânzătorii ar trebui să purifice în continuare substanța pentru a obține o formă utilizabilă de metamfetamină. Aceasta poate implica manipulări și prelucrări chimice suplimentare.
  4. Transformarea în formă utilizabilă: Odată ce substanța este purificată, aceasta trebuie transformată într-o formă adecvată pentru consum. Acest lucru implică adesea crearea de metamfetamină cristalină, care este forma cea mai comună și mai puternică a medicamentului.
Sper că v-a ajutat.
Prietenul dvs,
Sam

El Malverde

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Aceasta este una dintre ideile care sunt bune pe hârtie, proaste în realitate :D

Emeliaa

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Am auzit povestea unui dependent de fentanil, care obișnuia să își bea propriul urină, în timp ce era drogat, pentru a se face bine. Din cauza fentanilului care rămăsese în urina sa atunci când era drogat. :oops:

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Excretați 50 % din metamfetamină nemetabolizată în urină. Dacă ar fi să încerc, aș începe prin neutralizarea în vrac cu o bază puternică, cum ar fi NaOH. Aș merge până când aș vedea ulei plutind deasupra, care ar fi metamfetamina freebase. Ph 12 ar trebui să fie suficient. Aș adăuga la uleiul pe care l-am prelevat probabil cu pipeta de la suprafață o cantitate de 3 ori mai mare de naftă sau alt solvent nepolar și aș reflua timp de 30 de minute. Apoi aș adăuga 1/2 din cantitatea de apă distilată de 3 ori și, după ce am agitat timp de 5 minute, dar înainte de a separa faza polară (apa), aș verifica și aș ajusta ph-ul la 5. Apoi, am barbotat gaz hcl până când nu a mai precipitat, am trecut-o printr-o pâlnie de măcelar și am clătit pulberea cu acetonă rece ca gheața până când a devenit complet albă. Apoi am recristalizat-o în etanol/acetonă