Question Cum să gătești 2cb "tussibi"

KhalilMufasa1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Bună ziua, băieți.

Mă gândesc să încep să vând "cocaina roz" sau "tussibi", dar nu știu nimic despre...

Dacă cineva mă învață doar cum să fac .. ill aprecciate.

Știu doar ce folosește dar nu știu cum să fac..

Mulțumesc.

kenneth

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
puteți verifica cu drugsdata.org

nu are nimic de-a face cu Shulgins 2C-B. "Tusi" sau "Pink" este un amestec de ketamină și MDMA, fiecare bucătar are un raport diferit pe care îl folosește pentru amestecul său. există, de asemenea, reduceri neactive care nu apar în rezultatele testelor, dar au fost raportate arome, coloranți alimentari (desigur, pentru aspectul său) și vitamina B12

De la busturi în Spania sunt prezentate unele dintre echipamentele utilizate, se pare ca un proces simplu. S-ar putea să existe câțiva tipi pe forum care ar putea să vă ghideze în acest proces, dar în mare parte pare a fi un proces de încercare și eroare în ceea ce privește ratele utilizate.

Iată câteva rezultate recente ale "Tusi" pe drugsdata.org

Cod: AC2022C054

Vândut ca: X
  • MDMA
  • Cafeină
  • Ketamină
  • Precursor A al ketaminei
  • 100
  • 20
  • 20
  • 1
Sep 23, 2022
Peoria, IL

Tusi
Cod: MDE2C

Vândut ca: Tusi
  • Ketamină
  • Cofeină
  • MDMA
  • 9
  • 2
  • 2
  • 1
Sep 21, 2022

Pink Tuci
Cod: Roz1

Vândut ca: Pink Tuci
  • MDMA
  • Cafeină
  • Ketamina
  • 8
  • 7
  • 5
  • 1
Jul 07, 2022
Los Angeles, CA

Pudră roz
Vândut ca: 2C-B
  • Ketamină
  • MDMA

Sep 02, 2022
Viena, Austria

Dacă aveți acces la un lot bun de Pink pe care îl puteți cumpăra de la una dintre sursele dvs., v-aș sfătui să îl trimiteți la Energycontrol din Barcelona și rezultatele vă vor putea oferi un rezultat definitiv în raporturile utilizate pe care le puteți folosi ca model pentru a vă crea propriul lot.

KhalilMufasa1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
În primul rând, vă mulțumesc pentru ajutor!

Știu ce să folosesc. Ceea ce vreau să știu este cum să folosesc.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/syntheses-of-2c-phenylethylamines.1431/

Curiousonion

Don't buy from me
Resident
Reaction score
69
Da, dar nu la acel tussi se referă. Ei iau o grămadă de mdma cu alte tăieturi o vopsesc în roz și le spun oamenilor că este 2cb. Dacă le dai 2cb adevărat nu știu ce să facă cu el lol

kenneth

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Într-adevăr, 2C-B este prea puternic pentru clientela care vrea să miroasă "Pink/Tusi", problema este că și loturile variază foarte mult în funcție de bucătar, ceea ce creează o mulțime de gunoi pe piață, precum și o mulțime de alte rahaturi pe care oamenii nu ar vrea să le miroasă, cum ar fi urme de metadonă sau RC. Am încercat o dată și am considerat că a fost o risipă de bani, a fost mai plăcut să iau MDMA și Ketamină în proporția dorită decât să inhalez în principal agenți de mărire a volumului cu colorant alimentar amestecat cu MDMA și Ketamină

reddevil

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
ceea ce a postat @kennet sunt rezultate reale ale testelor pe chestii de rahat, doar mdma și keta amestecate cu chestii de rahat precum cofeina. asta e ceea ce poți găsi în principal pe piață dacă nu cunoști oamenii potriviți care să cumpere chestiile. asta e sigur.
da, mdma și keta sunt cu siguranță ingrediente corecte, dar acestea trebuie să fie suportul celui principal care îți dă halucinații, și trebuie să te simți mereu ușor, nu greu ca mdma sau keta.

kenneth

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
în europa veți vedea loturi mai curate. MD, Ket, 2cb par a fi cele mai populare. dar am văzut și rezultate de Ket, MD, 3mmc sau uneori urme de cocaină.

Cu toate acestea, în Statele Unite, puteți consulta datele privind drogurile și să constatați că se adaugă o mulțime de chestii diferite la întâmplare.

reddevil

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
da, știu drugsdata, este un site web unde se pot posta rezultatele testelor. comentariul meu negativ nu a fost la adresa ta, tipule, ci la chestiile ale căror rezultate au fost prezentate.

efectul psihedelic min al tusi-ului real este cauzat de nexus, cristale de 2cb pur.
Sunt prezente și alte ingrediente psihedelice, dar principalul este nexus.
2CH5ONTP1j