Așa este, dar chiar de la furnizori diferiți și în cantități diferite. Așa cum am spus, aș putea avea 5 prieteni care să meargă să ia o cutie de pastile pentru sinusuri și să cumpere lucruri pentru a face toate celelalte și să producă 10 grame de foc pentru 100 de dolari. Dacă aș avea nevoie de 1 kg, asta aș considera 1000 de dolari plus utilități, dar după aceea tot ai avea echipamentul și al doilea kg ar putea fi 250 de dolari în materiale. Nu mi-am procurat materialele, doar estimez. O cutie de pastile pentru sinusuri ar putea fi 20×120mg, (2,4g)ai putea obține 1,8g din ea, și ai plăti 10-20$. Ai putea găsi un kg de Eph pentru 1000 de dolari. Asta înseamnă 1/10 din preț. Dacă racolezi bateriile de meci, în cele din urmă vei constata că spargerea bateriilor costă mai puțin. Acidul sulfuric este mult mai ieftin decât cel clorhidric dacă te gândești că poți cumpăra H²SO⁴ la 90%+ la magazinul de hardware, dar trebuie să comanzi 37% hcl. În rezumat, temele pentru acasă reprezintă cea mai mare parte a muncii.