La apogeul "aventurilor" mele cu A-PVP, primeam 3 kilograme expediate în Midwest USA pentru 5600,00 $, iar când mi-am vândut ultimul gram am încasat 200 $ pentru el. Acum, iată partea cea mai nasoală: Am stat pe primele 100 de grame pe care le-am comandat timp de aproape 2 luni și nu am câștigat niciun ban! Nimeni din cei pe care îi cunoșteam nu a vrut măcar să încerce sau să mă ajute să mut vreun produs în zona în care locuiesc. Toți erau îngroziți de ea și erau convinși de mass-media de știri că ar ajunge să mănânce fața cuiva de pe ei. După ce am cunoscut câțiva oameni care locuiau în statul vecin și care erau utilizatori obișnuiți, telefonul meu nu a încetat să sune. A continuat timp de aproximativ un an și jumătate, întotdeauna de calitate superioară și niciodată nu am tăiat-o sau am scurtat pe cineva în greutate. Ca urmare, nimeni nu a încercat să mă jefuiască și întotdeauna plăteau în avans. După interzicerea sa de către Organizația Mondială a Sănătății, prețul a explodat și stocul meu s-a epuizat foarte repede. Niciodată nu am crezut că îmi va fi imposibil să fac rost de mai mult, dar de atunci nu am mai făcut-o nici măcar o dată. Prima lecție pe care am învățat-o este că trebuie să localizezi o zonă cu o piață pentru produsul tău pentru a fi profitabil. Următoarea a fost să-ți respecți întotdeauna promisiunile. Acest lucru este dublu sau chiar triplu pentru furnizorul tău. Nu fiți niciodată lipsit de respect și nu căutați o ofertă mai bună dacă aveți deja o afacere bună. Nu în ultimul rând, să nu ai niciodată încredere într-o femeie.