Question Cum se transformă clorhidratul de metilamină în metilamină?

lulysunny

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Cum se transformă clorhidratul de metilamină în metilamină?
Este sigură? Va exploda?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Se adaugă încet soluția de bază, sub o baie de gheață, pentru ca aceasta să nu se evapore atât de ușor,

WundaBearz41

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Nu există nicăieri videoclipuri pe această temă, nu există nicăieri documentație directă pe această temă. Nu există un ghid sau un videoclip pentru a face o soluție apoasă de 40%, întotdeauna lipsește un pas sau doi care pot duce totul la o catastrofă.

Întotdeauna informații ambigue, cum ar fi "soluție de bază", despre care am ajuns să înțeleg că este un raport 1:5 de hidroxid de sodiu și apă.

Părerea mea este că este un proces atât de simplu în chimie încât nu este nevoie de o explicație mult mai amplă. Dar nimeni nu pare să vrea să explice mai mult. Pare dubios, cu joc de cuvinte intenționat.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
asta e pur și simplu pentru că e doar freebasing oricine ar trebui să fie capabil să facă asta nu ai nevoie de un ghid pentru asta și dacă nu poți face stoichiometrie atunci ar trebui să-ți cauți alt hobby. în plus ce catastrofă se poate întâmpla acolo ????
toată treaba asta mă face să mă dau cu capul de un perete.

WundaBearz41

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/methylamine-aqueous-solution-question.4657/

Pe reddit există acest lucru:
https://www.reddit.com/r/TheeHive/comments/gmhpgk
Un alt tip spune pe aceeași postare:

Un alt reddit:
https://www.reddit.com/r/TheeHive/comments/xn644i

(Care nu a primit nici un răspuns despre stop bubbling)

Reply:

Deci 120ml de apă + 80 grame de metilamină hcl = 200 ml 40% din câte am înțeles eu 200/80 = 40% Dar sunt multe deșeuri și deci trebuie să faci mai mult de 80 grame. Personal nu am făcut-o niciodată, dar de asemenea se pare că nu multă lume știe.

diogenes

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
99
Aceasta este o întrebare foarte bună. Părerea mea este că 40% se referă la sare, deci 40 g de Methylamine HCl dizolvat în suficientă apă pentru ca soluția finală să fie de 100 ml? Apoi, în timpul rutelor de sinteză se adaugă întotdeauna NaOH concentrat, astfel încât în reacție MeAmine va reacționa ca bază liberă. Nu sunt nici pe departe un expert și o contribuție din partea unui expert ar fi apreciată.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Da sau generați in situ dacă este convenabil.

Nu aveți nevoie de un videoclip pentru a vă spune să adăugați sol. NaOH până când nu mai evoluează metilamina, este evident pentru ochi. este cunoscut în chimie faptul că sărurile acide ale unei amine pot fi convertite înapoi în formă de bază liberă prin adăugarea unei baze ca un contra-ion la ionul Cl- SO4-, sper că modul în care am spus-o este corect, dar ați prins esența. lizina și bicarbonatul de sodiu pot, de asemenea, să elibereze unele săruri acide de amină la bază.

WundaBearz41

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Spun doar că nu există nicăieri un videoclip sau o explicație clară a acesteia, chiar dacă este un proces atât de simplu.

Când spuneți "evident pentru ochi", nu sunt sigur ce înseamnă asta. Pentru că să zicem că umpleți un balon cu 100 ml și 80 g soluție de metilamină hcl, picurătorul cu 100 ml și 20 g soluție de leșie. Apoi un barbotator cu 120ml apă foarte rece. Începeți să picurați foarte încet leșie în soluția de sare, nu aveți cum să ajungeți cu ochiul liber la 200 ml (absorbție de 40 %) sau chiar să știți dacă ați atins acel punct.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Atunci când adăugați o soluție apoasă de NaOh, amestecul dvs. va reacționa oarecum violent la început, precum și faptul că o parte din clorhidrat se va prăbuși și se va dizolva în cele din urmă, sper că acest lucru vă ajută.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Mate, vă dați seama că reacția dintre NaOH și HCl este NaOH + HCl ---> NaCl + H2O, deci de unde provine hidrogenul?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Wow, mințile voastre sunt înnebunite pe aici. Trebuie neapărat să produceți gazul și să îl prindeți bubuind prin apă curată. Modul în care știi când este de 40% este cântărind apa. Când un litru de apă cântărește 1666,6 g, aveți acum o cantitate necunoscută de soluție de 40% CH³NH⅔ în apă. Volumul de apă nu este constant. Cantitatea pe care o aveți este cea pe care o aveți, dar pentru un litru va trebui să prindeți 12 moli, deci faceți 13-14