Question Cum se purifică sarea de amfetamină

HHH

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Băieți, am urmat tutorialul de la breaking bad chanel și cred că am obținut 60% amfetamină și 40% sulfat, ceea ce înseamnă săruri de amfetamină. Mă întreb mai întâi ce ar trebui să rezulte din procesul de animație reductivă NaBH4 și P2NP și cum îl purific?!?🙏

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Scrierea dvs. mă derutează foarte mult, nu înțeleg ce vreți să spuneți când spuneți că obțineți 60% amfetamină și 40% sulfat, deoarece acest lucru nu are niciun sens, sulfatul este doar sarea care va precipita atunci când adăugați acid sulfuric la o bază fără amfetamină, la fel cum dacă adăugați un alt acid, cum ar fi acidul clorhidric, veți obține sarea sub formă de clorhidrat, deci trebuie să existe o eroare în scriere, deoarece ca atare nu are sens. Reducerea p2np prin orice mijloace (al/hg sau borhidridă de sodiu) va avea ca rezultat baza liberă de amfetamină și fiecare substanță chimică va fi liberă să formeze sarea care îi convine cel mai bine din baza liberă obținută prin orice metodă de reducere. În ceea ce privește curățarea sărurilor de amfetamină care ar putea fi contaminate de defecțiuni ale sintetizatorului, o metodă bună și cea mai utilizată de toată lumea este dizolvarea sării de amfetamină în acetonă rece ca gheața pentru o perioadă scurtă de timp și filtrarea acesteia, deoarece multe impurități vor ajunge dizolvate în acetonă, iar amfetamina nu se va dizolva în acetonă atât timp cât aceasta este foarte rece, deoarece solubilitatea sa în aceasta este zero. Sper că v-am clarificat ceva. Salutări și binecuvântări.

• Like
Reactions: HHH

HHH

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Mulțumesc!!! Întrebarea mea era "Cum pot purifica sărurile de amfetamină în amfetamină?". Voi încerca metoda cu acetonă rece și voi vedea dacă funcționează. Pot să întreb despre ce puritate obținem după această filtrare?